Technikai támogatás (hétköznapokon 8:00-17:00): +36 1 533 31 20

Hírek/Cikkek

2G vs 4G
Blog
OPEN.ioting
Pager8
Szűrés törlése

Interjú Kozák Gáborral, a TELL export értékesítési vezetőjével

A tűzátjelzés egy olyan szolgáltatási terület, amely rendkívüli körültekintést igényel. Az Országos Tűzvédelmi Szabályzat előírásainak értelmében, meghatározott paraméterekkel rendelkező objektumok esetében tűz-távfelügyeleti és hiba átjelzési szolgáltatást kell alkalmazni. A szabályozás kiterjed arra is, hogy milyen műszaki feltételekkel rendelkező eszköz vehet részt a tűzátjelzésben, hogy az biztonságos és a jogi szabályozásoknak megfelelő keretek között történjen.

Az AJAX termékek már elérhetőek a TELL kínálatában is.

A piaci igényekhez igazodva, a Hikvision AX PRO után felügyeleti rendszerünkbe integráltuk az AJAX riasztóját és megkezdtük az AJAX termékek forgalmazását.

A Vodafone Magyarország Zrt. 2022 október 10-én éjjel megkezdi Győr-Moson-Sopron, Komárom-Esztergom, Veszprém és Fejér megye területén a hatóság iránymutatásával megegyező, 3G/UMTS-hálózat kivezetését, hogy az erre használt frekvenciákat fokozatosan átcsoportosíthassa a modernebb, nagyobb teljesítményű és fenntarthatóbb 4G/LTE és 5G/NR technológiák használatára.

A termék helyes működéséhez a szünetmentes és megfelelő teljesítményű tápellátás elengedhetetlen. 

A tápellátásnak biztosítania kell a minimális működési feszültséget és az eszköz maximális áramfelvételét kiszolgáló teljesítményt. A tápellátásnak folyamatosnak és tranziensektől mentesnek kell, hogy legyen akkor is, amikor a 230V-os tápfeszültség megszűnik és az eszköz tápellátása akkumulátoros üzemre kapcsol.

Egy távfelügyeleti programrendszer elsődleges feladata, hogy a végponti eszközökből a fizikai vagy virtuális (pl. MVP.next) vevőegységbe érkező eseményeket a vevőegység adatfeldolgozása után regisztrálja, és az operátor számára rendezett, áttekinthető formában megjelenítse. Továbbá segíti az operátort abban, hogy a beavatkozást igénylő események kezelését minél hatékonyabban tudja elvégezni.

Ahogy arról már korábban hírt adtunk, március 30-31-én a TELL is részt vett a SecuriForumon, Magyarország legrangosabb biztonságtechnikai és tűzvédelmi kiállításán és konferenciáján.

Fel is út, le is út! - Hamarosan 2G-re váltanak 3G-képes termékeink

 

Örömmel értesítjük, hogy elkészült a TELL legújabb termékkatalógusa, amely a kínálatunkban szereplő összes biztonságtechnikai és telematikai terméket tartalmazza. Az idei év újdonsága, hogy a dokumentum kizárólag elektronikus formában jelenik meg.