Technikai támogatás (hétköznapokon 8:00-17:00): +36 1 533 31 20

Hasznos

A TELL cégcsoport a hazai és nemzetközi biztonságtechnikai piac meghatározó szereplője. A távfelügyelet, ellenőrzés, vezérlés, kapuautomatizálás és járműkövetés területén kínál innovatív termékeket és szolgáltatásokat. Jelenleg négy magyarországi és egy romániai vállalattal, valamint több mint 100 dolgozóval büszkélkedhet.

Termékei közel 60 országban vannak jelen, melyek állami, magán- és a vállalati szférában egyaránt megtalálhatóak, kínálatuk pedig kiterjed a távfelügyeleti szolgáltatás ellátásához szükséges összes rendszerre.

A cég által biztosított minőséget és szakértelmet mára már rengeteg magánszemély veszi igénybe, akiknek fontos az elérhető árú biztonság. Továbbá olyan piaci szereplők tették le a voksukat a TELL mellett, mint a Magyar Posta, Katasztrófavédelem, HELL Energy, Magyar Államkincstár, British American Tobacco, Audi Hungária Zrt. és számos további sikeres vállalkozás.

A TELL eszközei saját, magyarországi gyártóegységében készülnek, a legmagasabb minőségi ellenőrzés mellett. Az anyacég fő tevékenysége a fejlesztés és gyártás, melynek keretében jellemzően mobilkommunikáción és IP technológián alapuló termékek megvalósítása zajlik. A TELL által gyártott eszközök forgalmazását és piacra juttatását belföldi értékesítési csapattal a T.E.L.L. Biztonságtechnikai Rendszerek Kft. végzi. A cégcsoport harmadik pillére, a T.E.L.L. Rendszerszolgáltatások Kft., amely a cég által kifejlesztett easyTRACK rendszer segítségével komplex flottamenedzsment szolgáltatást nyújt immár közel 3000 logisztikai és kereskedelmi vállalkozás megelégedettségére. Kiemelt figyelmet fordítanak a változó megrendelői igényekhez való alkalmazkodásra, ezért azokkal összhangban folytatják fejlesztéseiket, melyről a T.E.L.L. Műszaki Fejlesztő Kft. gondoskodik.

Az innovatív megoldásokat az ügyfelek ma már számos felhasználási területen élvezhetik, legyen szó akár távfelügyeletről, biztonságtechnikáról, épületgépészetről, klímatechnikáról, hűtés- és fűtésvezérlésről vagy mezőgazdasági szféráról.

A TELL cégcsoport továbbá az Ajax termékeket is forgalmazza.

A cég számára a kis megbízások ugyanolyan fontosak, akár a nagy projektek. A TELL minden ügyfelének kimagasló műszaki támogatást nyújt, egyedülálló módon, akár 7/24 órában is.

Az évtizedes fejlesztési és gyártási tapasztalat, valamint a folyamatos megújulásra való törekvés garanciát jelent arra, hogy ügyfelei részére megbízható és magas technikai színvonalat képviselő megoldásokat kínáljon.

 

Ismerje meg közelebbről Gáll Pétert, a TELL ügyvezető tulajdonosát ⇒ TOVÁBB

Mondja el milyen rendszerre, vagy rendszerelemre van szüksége, és számíthat a segítségünkre

Ismerje meg a TELL biztonságtechnikai cégcsoport komplex és integrált rendszer palettáját, a teljes körű szolgáltatási vertikumát, termeléstámogató és logisztikai irányító rendszerét, amely hatékonyabbá, átláthatóbbá és felügyelhetőbbé teheti cége működését. A rendszer moduláris felépítéssel bír, műszakilag akár 7/24-ben is támogatott, így esetlegesen a jövőbeni beruházásai is kapcsolódhatnak hozzá.

 

A TELL öt önálló cégből álló cégcsoport, amely négy magyarországi vállalatból és egy romániai leányvállalatból áll. A cégcsoporton belül minden cég egymással szoros együttműködésben, szimbiózisban dolgozik. Bármely céggel történő kapcsolatfelvétel esetén elérhetővé válik Partnereink, Megbízóink számára a TELL teljes rendszer palettája, valamennyi terméke, illetve a mindenre kiterjedő komplex szolgáltatási vertikuma. 

 

A TELL rendszereit és szolgáltatásait a MINŐSÉG, MEGBÍZHATÓSÁG, INNOVÁCIÓ, MAGAS SZINTŰ TECHNIKAI TÁMOGATÁS és a folyamatos FEJLESZTÉS jellemzi.

 

A TELL cégcsoporthoz tartozó vállalatok:

T.E.L.L. Software Hungaria Kft. (anyacég) - 1996-os alapítású, fejlesztő és gyártó

T.E.L.L. Rendszerszolgáltatások Kft. - flottamenedzsment szolgáltató

T.E.L.L. Műszaki Fejlesztő Kft. - hardver és szoftver fejlesztő

T.E.L.L. Biztonságtechnikai Rendszerek Kft. - a TELL termékek és szolgáltatások kizárólagos magyarországi disztribútora, rendszer integrátor

T.E.L.L. Security System S.R.L. - a romániai piacon mind a biztonságtechnika, mind a flottamenedzsment képviselője

 

Partnereink által felvázolt, akár rendszerszintű problémákra is optimalizált és komplex, teljes körű megoldásokat nyújtunk, például:

 • flottamenedzsment szolgáltatások
 • globális biztonságtechnikai megoldások
 • épületgépészeti felügyeletek
 • integrált, központosított távfelügyeletek
 • telepített kamera, intelligens mobil megfigyelő megoldások
 • beléptető rendszerek
 • konténer megoldások
 • telephelyi áruirányító, logisztikai megoldások
 • raktárkezelő rendszerek
 • technológiai megfigyelések
 • kerítésvédelem

 

Mostantól már csak egy céggel kell a kapcsolatot tartania: a TELL-lel

2022-től a meglévő állapotfelmérésekre, későbbi komplex rendszerek tervezésre, telepítésre, kivitelezésre, valamint az általunk átadott teljes körű rendszerek esetében akár a 7/24 műszaki támogatásra is kérhet ajánlatot!

Intézzen mindent egy helyen, egyszerűen!

Kérdés esetén keresse kollégánkat bizalommal:

Nagy Zsolt 
üzletágvezető
Email: [email protected]
Telefonszám: +36306053354

 

 

Ezeknél a projekteknél már bizonyítottunk!