Technikai támogatás (hétköznapokon 8:00-17:00): +36 1 533 31 20

Hírek

Hatalmas megtiszteltetés cégünk számára, hogy ismét elnyertük a Dun & Bradstreet tanúsítványát és AAA minősítéssel tüntették ki a TELL-t. AAA, AA vagy A minősítésre Magyarországon csupán a cégek 9,82 %-a jogosult, így igazán büszkék vagyunk rá, hogy az ország elit vállalatai közé tartozhatunk.

Egyszerű kezelhetőség, maximális biztonság.

Távfelügyeleti vásárlóinkkal történő beszélgetéseink során egy visszatérő mondat indította el vizsgálódásunkat. Nyomozásunk feltárta, mely gyakori és jellemző telepítési hibák, hiányosságok okozhatnak rendellenes működést.

A TELL cégcsoport Magyarországon egyedülálló integrált megoldásokat kínál a biztonságtechnika, a távfelügyelet, a vezérlés és a járműkövetés területén. Több, mint húszéves működésük alatt egy garázscégből exportképes vállalatot hoztak létre, melynek receptje az innovációban, a minőségben, a folyamatos fejlesztésekben és a korszerű technológiák alkalmazásában keresendő. 

 

A tűzátjelzés egy olyan szolgáltatási terület, amely rendkívüli körültekintést igényel. Az Országos Tűzvédelmi Szabályzat előírásainak értelmében, meghatározott paraméterekkel rendelkező objektumok esetében tűz-távfelügyeleti és hiba átjelzési szolgáltatást kell alkalmazni. A szabályozás kiterjed arra is, hogy milyen műszaki feltételekkel rendelkező eszköz vehet részt a tűzátjelzésben, hogy az biztonságos és a jogi szabályozásoknak megfelelő keretek között történjen.

Az AJAX termékek már elérhetőek a TELL kínálatában is.

A piaci igényekhez igazodva, a Hikvision AX PRO után felügyeleti rendszerünkbe integráltuk az AJAX riasztóját és megkezdtük az AJAX termékek forgalmazását.

A Vodafone Magyarország Zrt. 2022 október 10-én éjjel megkezdi Győr-Moson-Sopron, Komárom-Esztergom, Veszprém és Fejér megye területén a hatóság iránymutatásával megegyező, 3G/UMTS-hálózat kivezetését, hogy az erre használt frekvenciákat fokozatosan átcsoportosíthassa a modernebb, nagyobb teljesítményű és fenntarthatóbb 4G/LTE és 5G/NR technológiák használatára.

Akárcsak a Hikvision, a TELL is abban hisz, hogy innováció által olyan korszerű termékeket és szolgáltatásokat lehet létrehozni, amelyek magas szinten elégítik ki a komplexitásra törekvő ügyfelek igényeit.