Technikai támogatás (hétköznapokon 8:00-17:00): +36 1 533 31 20

Cikkek

Akárcsak a Hikvision, a TELL is abban hisz, hogy innováció által olyan korszerű termékeket és szolgáltatásokat lehet létrehozni, amelyek magas szinten elégítik ki a komplexitásra törekvő ügyfelek igényeit. 

Ahogy arról már korábban hírt adtunk, március 30-31-én a TELL is részt vett a SecuriForumon, Magyarország legrangosabb biztonságtechnikai és tűzvédelmi kiállításán és konferenciáján.

Gáll Péter 30 évesen, 2005-ben szállt be egy induló vállalkozásba, amely akkor még egyszerű sms-átjelző eszközök fejlesztésével foglalkozott. Ez volt a TELL. Péter két üzlettársával próbálta meghódítani a piacot, hogy mennyire sikerült, arról a számok beszélnek. A TELL cégek nettó árbevétele 2021-ben meghaladta a 2 és félmilliárd forintot, és ma már több mint 100 főt foglalkoztatnak. Péter szerint a TELL sikere a munkatársainak és magas szintű tudásuknak köszönhető.

A termék helyes működéséhez a szünetmentes és megfelelő teljesítményű tápellátás elengedhetetlen. 

A tápellátásnak biztosítania kell a minimális működési feszültséget és az eszköz maximális áramfelvételét kiszolgáló teljesítményt. A tápellátásnak folyamatosnak és tranziensektől mentesnek kell, hogy legyen akkor is, amikor a 230V-os tápfeszültség megszűnik és az eszköz tápellátása akkumulátoros üzemre kapcsol.

Egy távfelügyeleti programrendszer elsődleges feladata, hogy a végponti eszközökből a fizikai vagy virtuális (pl. MVP.next) vevőegységbe érkező eseményeket a vevőegység adatfeldolgozása után regisztrálja, és az operátor számára rendezett, áttekinthető formában megjelenítse. Továbbá segíti az operátort abban, hogy a beavatkozást igénylő események kezelését minél hatékonyabban tudja elvégezni.

Fel is út, le is út! - Hamarosan 2G-re váltanak 3G-képes termékeink

 

Örömmel értesítjük, hogy elkészült a TELL legújabb termékkatalógusa, amely a kínálatunkban szereplő összes biztonságtechnikai és telematikai terméket tartalmazza. Az idei év újdonsága, hogy a dokumentum kizárólag elektronikus formában jelenik meg.