Technikai támogatás (hétköznapokon 8:00-17:00): +36 1 533 31 20

A TELL-ről

A TELL cégcsoport a hazai és nemzetközi biztonságtechnikai piac meghatározó szereplője. A távfelügyelet, ellenőrzés, vezérlés, kapuautomatizálás és járműkövetés területén kínál innovatív termékeket és szolgáltatásokat. Jelenleg négy magyarországi és egy romániai vállalattal, valamint több mint 100 dolgozóval büszkélkedhet.

Termékei közel 60 országban vannak jelen, melyek állami, magán- és a vállalati szférában egyaránt megtalálhatóak, kínálatuk pedig kiterjed a távfelügyeleti szolgáltatás ellátásához szükséges összes rendszerre.

A cég által biztosított minőséget és szakértelmet mára már rengeteg magánszemély veszi igénybe, akiknek fontos az elérhető árú biztonság. Továbbá olyan piaci szereplők tették le a voksukat a TELL mellett, mint a Magyar Posta, Katasztrófavédelem, HELL Energy, Magyar Államkincstár, British American Tobacco, Audi Hungária Zrt. és számos további sikeres vállalkozás.

A TELL eszközei saját, magyarországi gyártóegységében készülnek, a legmagasabb minőségi ellenőrzés mellett. Az anyacég fő tevékenysége a fejlesztés és gyártás, melynek keretében jellemzően mobilkommunikáción és IP technológián alapuló termékek megvalósítása zajlik. A TELL által gyártott eszközök forgalmazását és piacra juttatását belföldi értékesítési csapattal a T.E.L.L. Biztonságtechnikai Rendszerek Kft. végzi. A cégcsoport harmadik pillére, a T.E.L.L. Rendszerszolgáltatások Kft., amely a cég által kifejlesztett easyTRACK rendszer segítségével komplex flottamenedzsment szolgáltatást nyújt immár közel 3000 logisztikai és kereskedelmi vállalkozás megelégedettségére. Kiemelt figyelmet fordítanak a változó megrendelői igényekhez való alkalmazkodásra, ezért azokkal összhangban folytatják fejlesztéseiket, melyről a T.E.L.L. Műszaki Fejlesztő Kft. gondoskodik.

Az innovatív megoldásokat az ügyfelek ma már számos felhasználási területen élvezhetik, legyen szó akár távfelügyeletről, biztonságtechnikáról, épületgépészetről, klímatechnikáról, hűtés- és fűtésvezérlésről vagy mezőgazdasági szféráról.

A TELL cégcsoport továbbá az Ajax termékeket is forgalmazza.

A cég számára a kis megbízások ugyanolyan fontosak, akár a nagy projektek. A TELL minden ügyfelének kimagasló műszaki támogatást nyújt, egyedülálló módon, akár 7/24 órában is.

Az évtizedes fejlesztési és gyártási tapasztalat, valamint a folyamatos megújulásra való törekvés garanciát jelent arra, hogy ügyfelei részére megbízható és magas technikai színvonalat képviselő megoldásokat kínáljon.

 

Ismerje meg közelebbről Gáll Pétert, a TELL ügyvezető tulajdonosát ⇒ TOVÁBB