Technikai támogatás (hétköznapokon 8:00-17:00): +36 1 533 31 20

Konténer- és beléptetőrendszerek

A Space konténer család célja, hogy változó munkakörnyezetekben, az ipar és építészet sajátosságaira szabva, magas szintű biztonságot nyújtson az ideiglenes munkavégzéshez, beléptetéshez, elszállásoláshoz és értéktároláshoz. Mindegyik konténertípus könnyen szállítható, gyorsan telepíthető és rugalmasan alkalmazkodik az egyedi igényekhez, hatékony és praktikus megoldásokat biztosítva az adott környezetben.

Üvegkapu rendszer

 

Cégünk olyan kulcsrakész beléptetőkonténer rendszerekkel támogatja a generál kivitelezőket, amelyek teljes mértékben Üvegkapu minősítésre alkalmasak. Biztosítunk vásárlási és bérleti lehetőségeket is, amelyek alkalmazkodnak a kivitelezés időtartamához, lehetővé téve ügyfeleink számára, hogy a legmegfelelőbb megoldást válasszák. Rendszerünk Datrak által tanúsított, raktárról szállítható, és az egész Magyarországon elérhető. A biometrikus azonosítással kombinált rendszerünk a legmagasabb szintű biztonságot nyújtja.

 

BŐVEBBEN

 

 

 

Beléptető konténer

 

A belépési folyamatok hatékony és biztonságos kezelésére kínál megoldást a beléptető konténer. Kompakt kialakításának köszönhetően gyorsan és egyszerűen alakíthatóak ki ideiglenes beléptetési pontok. Kiváló választás építkezésekhez, rendezvényekhez vagy bármely más helyszínhez, ahol a beléptetés és adatgyűjtés szervezett módon történő kezelése szükséges.

 

BŐVEBBEN

 

 

 

 

Munkásszálló konténer

 

A munkavállalók számára kényelmes és funkcionális elhelyezést biztosít a munkásszálló konténer. Moduláris felépítése lehetővé teszi a méret 15 nm2-enként történő növelését. Gyors és egyszerű telepítésük ideális építkezések vagy olyan helyszínek számára, ahol a munkások elszállásolása kiemelt fontosságú és a meglévő infrastruktúra nem elegendő.

 

BŐVEBBEN

 

 

 

Raktár és trezor konténer

 

Az értékek, szerelési anyagok és szerszámok számára ideális és biztonságos tárolóhelyet a raktár és trezor konténerek adják. A mobil szerkezetben elhelyezett különböző, akár kombinálható azonosítási technológiák (biometrikus arcfelismerő, ujjlenyomatolvasó, QR kód olvasó, PIN tasztatúra vagy kártyaolvasó) biztosítják, hogy csak az ahhoz engedéllyel rendelkezők férjenek hozzá az tárolt eszközökhöz. Ideális választás olyanok számára, akik mobil, de mégis biztonságos tárolási megoldást keresnek.

 

BŐVEBBEN

 

 

 

Kulcskezelő rendszer

Magyar tervezésű, gyártású és összeszerelésű kulcskezelő rendszer. A gyártó különleges figyelmet szentelt annak, hogy olyan terméket fejlesszen a biztonságtechnikai piacra, amely nemcsak megfelel a vagyonvédelmi és biztonságtechnikai követelményeknek, hanem hatékonyabbá teszi az ügyfelek mindennapi életét is. A rendszer az adminisztrációs folyamatok csökkentésével időt és pénzt takarít meg, miközben átlátható dokumentációt és kezelést biztosít.

 

BŐVEBBEN

 

Kulcskezelő szekrény

 

 

 

Biometrikus trezor

 

A Trezor alkalmas kis és közepes méretű (érték)tárgyak tárolására, lehetővé téve azok hatékony kezelését. Megfelelő megoldást kínál mobilok, tabletek, laptopok, ékszerek és egyéb értékes tárgyak számára, ahol fontos a tárgyak nyomon követése, felvétele, leadása és ezek naplózása.

BŐVEBBEN

Biometrikus trezor

 

 

Biometrikus eszközök

 

Portfóliónkban több, különböző módszer is megtalálható, akár modernebb, vagy hagyományos biometrikus azonosítást is beleértve: ujjnyomat olvasás, érintésmentes ujjnyomat olvasás, arcfelismerés vagy akár ezek kombinációja.

BŐVEBBEN

 

Biometrikus eszközök