Technikai támogatás (hétköznapokon 8:00-17:00): +36 1 533 31 20

Konténer megoldások

Space konténer család azzal a céllal lett létrehozva, hogy az ideiglenes helyszíneken történő munkavégzést, beléptetést, szállásolást és értéktárolást magas szinten, az ipari és építési sajátosságokra szabva, biztonságosan a vagyon és biztonságtechnikai kritériumoknak megfelelően tudják partnereink kezelni. Minden konténertípus könnyen szállítható, gyorsan telepíthető és alkalmazkodik a különböző igényekhez, biztosítva a praktikus és funkcionális megoldásokat a megfelelő környezetben.

Üvegkapu rendszer

 

Cégünk kulcsrakész rendszerekkel segíti a generál kivitelezők munkáját az üvegkapu rendszernek megfelelő beléptető konténerek forgalmazásával. Vásárlási és bérleti opciót is kínálunk a kivitelezés hosszának megfelelően, hogy ügyfeleink a legjobb megoldást tudják választani. Rnedszerünk Datrak által tanúsított, készletről tudjuk szállítnai és Magyarország teljes területén tudjuk kiszolgálni a megrendelői igényeket. Biometrikus azonosítással egybekötött rendszerünk a legmagasabb biztonsági szintet képviseli. 

 

BŐVEBBEN

 

 

 

Beléptető konténer

 

A beléptető konténer egy biztonságos és hatékony megoldást kínál a beléptetési folyamatok kezelésére. Kompakt kialakítása lehetővé teszi ideiglenes beléptetési pontok kialakítását. Ideális választás építkezések, rendezvények vagy más olyan helyszínek esetén, ahol szükség van a beléptetés és az adatgyűjtés koordinálására.

 

BŐVEBBEN

 

 

 

 

Munkásszálló konténer

 

A munkásszálló konténer kényelmes és funkcionális szálláshelyet biztosít a munkavállalóknak. Modulárisan kialakítható, 15 nm2-es egységenként növelhető. A főbb és alapvető helyiségeket és berendezéseket tartalmazza (konyha, privát fürdőszoba a lakóegység részére, hálóterek). Ezek a konténerek gyorsan és könnyen telepíthetők és ideálisak építkezések vagy olyan helyszínek esetében, ahol fontos a munkások elszállásolása és azt a kiépített infrastruktúra nem teszi lehetővé.

 

BŐVEBBEN

 

 

 

Raktár és trezor konténer

 

A raktár és trezor konténer egy biztonságos tárolóhelyet kínál értékei, szerelési anyagai vagy szerszámai számára. A mobilan elhelyezhető szerkezeten belül több, akár kombinálható azonosítási technológián alapuló (biometrikus arcfelismerő, ujjlenyomatolvasó, QR kód olvasó, PIN tasztatúra vagy kártyaolvasó) eszköz biztosítja, hogy csak a jogosultsággal rendelkező személyek férjenek hozzá az őrzött eszközökhöz. Ezek kialakíthatók a konténeren belül telepített szekrényeken át a magasabb biztonsági minősítéssel rendelkező trezorokon is, továbbá a helyiségi beléptetés is kontrollálható ezekkel. Ez a konténertípus ideális választás olyan szervezetek számára, akik biztonságos és megbízható tárolási megoldást keresnek egy szállítható keretrendszerben.

 

BŐVEBBEN

 

 

 

Kulcskezelő rendszer

A termék magyar tervezésű, gyártású és összeszerelésű. A gyártó kiemelt figyelmet fordított arra, hogy a biztonságtechnikai piacon egy olyan terméket hozzon létre, mely a vagyonvédelmi és biztonságtechnikai szempontok mellett az ügyfeleink életét hatékonyabbá teszi, ezáltal időt és pénzt takarít meg az adminisztráció csökkentésévvel, a hatékonyabb, átlátható dokumentációval és kezeléssel.

 

BŐVEBBEN

 

Kulcskezelő szekrény

 

 

 

Biometrikus trezor

 

Trezor berendezés alkalmas kis és közepes méretű (érték)tárgyak tárolására, azok kezelésének menedzselésére. Mobilok, tabletek, laptopok, ékszerek és egyéb értékes tárgyak őrzésére szolgáló szekrény, mely lehetővé teszi a tárgyak felvételének nyomon követését, a felvétel és leadás naplózását.

BŐVEBBEN

Biometrikus trezor

 

 

Biometrikus eszközök

 

Portfóliónkban az azonosítás minden formáját megtalálja legyen szó a legújabb vagy hagyományos biometrikus azonosítási formákról: ujjnyomat olvasás, érintésmentes ujjnyomat olvasás, arcfelismerés vagy ezek kombinációja. 

BŐVEBBEN

 

Biometrikus eszközök