Technikai támogatás (hétköznapokon 8:00-17:00): +36 1 533 31 20

Hírek/Cikkek

Blog
OPEN.ioting
Pager8 cikkek
Szűrés törlése

Egyszerű kezelhetőség, maximális biztonság.

Távfelügyeleti vásárlóinkkal történő beszélgetéseink során egy visszatérő mondat indította el vizsgálódásunkat. Nyomozásunk feltárta, mely gyakori és jellemző telepítési hibák, hiányosságok okozhatnak rendellenes működést.

A TELL cégcsoport Magyarországon egyedülálló integrált megoldásokat kínál a biztonságtechnika, a távfelügyelet, a vezérlés és a járműkövetés területén. Több, mint húszéves működésük alatt egy garázscégből exportképes vállalatot hoztak létre, melynek receptje az innovációban, a minőségben, a folyamatos fejlesztésekben és a korszerű technológiák alkalmazásában keresendő. 

 

Interjú Kozák Gáborral, a TELL export értékesítési vezetőjével

A tűzátjelzés egy olyan szolgáltatási terület, amely rendkívüli körültekintést igényel. Az Országos Tűzvédelmi Szabályzat előírásainak értelmében, meghatározott paraméterekkel rendelkező objektumok esetében tűz-távfelügyeleti és hiba átjelzési szolgáltatást kell alkalmazni. A szabályozás kiterjed arra is, hogy milyen műszaki feltételekkel rendelkező eszköz vehet részt a tűzátjelzésben, hogy az biztonságos és a jogi szabályozásoknak megfelelő keretek között történjen.

Az AJAX termékek már elérhetőek a TELL kínálatában is.

A piaci igényekhez igazodva, a Hikvision AX PRO után felügyeleti rendszerünkbe integráltuk az AJAX riasztóját és megkezdtük az AJAX termékek forgalmazását.

A Vodafone Magyarország Zrt. 2022 október 10-én éjjel megkezdi Győr-Moson-Sopron, Komárom-Esztergom, Veszprém és Fejér megye területén a hatóság iránymutatásával megegyező, 3G/UMTS-hálózat kivezetését, hogy az erre használt frekvenciákat fokozatosan átcsoportosíthassa a modernebb, nagyobb teljesítményű és fenntarthatóbb 4G/LTE és 5G/NR technológiák használatára.

A termék helyes működéséhez a szünetmentes és megfelelő teljesítményű tápellátás elengedhetetlen. 

A tápellátásnak biztosítania kell a minimális működési feszültséget és az eszköz maximális áramfelvételét kiszolgáló teljesítményt. A tápellátásnak folyamatosnak és tranziensektől mentesnek kell, hogy legyen akkor is, amikor a 230V-os tápfeszültség megszűnik és az eszköz tápellátása akkumulátoros üzemre kapcsol.

Egy távfelügyeleti programrendszer elsődleges feladata, hogy a végponti eszközökből a fizikai vagy virtuális (pl. MVP.next) vevőegységbe érkező eseményeket a vevőegység adatfeldolgozása után regisztrálja, és az operátor számára rendezett, áttekinthető formában megjelenítse. Továbbá segíti az operátort abban, hogy a beavatkozást igénylő események kezelését minél hatékonyabban tudja elvégezni.

Ahogy arról már korábban hírt adtunk, március 30-31-én a TELL is részt vett a SecuriForumon, Magyarország legrangosabb biztonságtechnikai és tűzvédelmi kiállításán és konferenciáján.

Fel is út, le is út! - Hamarosan 2G-re váltanak 3G-képes termékeink