Technikai támogatás (hétköznapokon 8:00-17:00): +36 1 533 31 20

Komplex megoldások a TELL-től

Mondja el milyen rendszerre, vagy rendszerelemre van szüksége, és számíthat a segítségünkre

Ismerje meg a TELL biztonságtechnikai cégcsoport komplex és integrált rendszer palettáját, a teljes körű szolgáltatási vertikumát, termeléstámogató és logisztikai irányító rendszerét, amely hatékonyabbá, átláthatóbbá és felügyelhetőbbé teheti cége működését. A rendszer moduláris felépítéssel bír, műszakilag akár 7/24-ben is támogatott, így esetlegesen a jövőbeni beruházásai is kapcsolódhatnak hozzá.

 

A TELL öt önálló cégből álló cégcsoport, amely négy magyarországi vállalatból és egy romániai leányvállalatból áll. A cégcsoporton belül minden cég egymással szoros együttműködésben, szimbiózisban dolgozik. Bármely céggel történő kapcsolatfelvétel esetén elérhetővé válik Partnereink, Megbízóink számára a TELL teljes rendszer palettája, valamennyi terméke, illetve a mindenre kiterjedő komplex szolgáltatási vertikuma. 

 

A TELL rendszereit és szolgáltatásait a MINŐSÉG, MEGBÍZHATÓSÁG, INNOVÁCIÓ, MAGAS SZINTŰ TECHNIKAI TÁMOGATÁS és a folyamatos FEJLESZTÉS jellemzi.

 

A TELL cégcsoporthoz tartozó vállalatok:

T.E.L.L. Software Hungaria Kft. (anyacég) - 1996-os alapítású, fejlesztő és gyártó

T.E.L.L. Rendszerszolgáltatások Kft. - flottamenedzsment szolgáltató

T.E.L.L. Műszaki Fejlesztő Kft. - hardver és szoftver fejlesztő

T.E.L.L. Biztonságtechnikai Rendszerek Kft. - a TELL termékek és szolgáltatások kizárólagos magyarországi disztribútora, rendszer integrátor

T.E.L.L. Security System S.R.L. - a romániai piacon mind a biztonságtechnika, mind a flottamenedzsment képviselője

 

Partnereink által felvázolt, akár rendszerszintű problémákra is optimalizált és komplex, teljes körű megoldásokat nyújtunk, például:

  • flottamenedzsment szolgáltatások
  • globális biztonságtechnikai megoldások
  • épületgépészeti felügyeletek
  • integrált, központosított távfelügyeletek
  • telepített kamera, intelligens mobil megfigyelő megoldások
  • beléptető rendszerek
  • konténer megoldások
  • telephelyi áruirányító, logisztikai megoldások
  • raktárkezelő rendszerek
  • technológiai megfigyelések
  • kerítésvédelem

 

Mostantól már csak egy céggel kell a kapcsolatot tartania: a TELL-lel

2022-től a meglévő állapotfelmérésekre, későbbi komplex rendszerek tervezésre, telepítésre, kivitelezésre, valamint az általunk átadott teljes körű rendszerek esetében akár a 7/24 műszaki támogatásra is kérhet ajánlatot!

Intézzen mindent egy helyen, egyszerűen!

Kérdés esetén keresse kollégánkat bizalommal:

Nagy Zsolt 
üzletágvezető
Email: [email protected]
Telefonszám: +36306053354

 

 

Ezeknél a projekteknél már bizonyítottunk! 

A BMW Group a világ egyik legismertebb prémium autó- és motorkerékpár-gyártója. A debreceni, több mint 400 hektáros gyártelepén a tervek szerint 2025-ben kezdődik meg a gyártás. Az építkezés a legmagasabb biztonsági előírásoknak megfelelően történik, melyben kiemelt szerepet kap a tűzvédelem. Cikkünkben bemutatjuk, hogyan vesz részt az egyik vezető hazai biztonságtechnikai fejlesztő és gyártó cégcsoport, a TELL a tűzátjelző rendszer komplex kiépítésében, megvalósításában és 7/24 órás üzemeltetésében hatósági átjelzéssel.

A TELL olyan innovatív, integrált megoldást alkalmazott a lineár öntözőrendszereknél történő üzemanyageltulajdonítás megakadályozására a Nemzeti Ménesbirtok és Tangazdaság Zrt.-nél, amely a piacon a precizitás tekintetében egyedülállónak tekinthető. Az alábbi cikkből kiderül, hogy milyen technológia segítette partnerünket ahhoz, hogy jelentős összegeket spóroljon az illegális üzemanyagkivétel visszaszorításával.

Gépjárműforgalom átengedése és dolgozói beléptetés hatékonyan

A TELL-t egy debreceni nagy beruházás generálkivitelezője kereste meg az alábbi feladattal:

  • Gépjárműforgalom kézi átengedése 3 belépési ponton
  • Dolgozók beléptetése az építkezési területre

Az üzemanyaglopás detektálása és visszaszorítása érdekében a TELL biztonságtechnikai eszközeit az easyTRACK flottamenedzsment szolgáltatásával egészítettük ki, így a távfelügyeleti szolgáltató központjában azonnal megjelenik, ha illegális üzemanyagkivétel van folyamatban a tangazdaság területén.

Hazánk egyik legismertebb állami tulajdonban lévő vállalatának kérése az volt, hogy mind a 2700 postahivatal riasztásai és tűzjelzései egy központi felügyeleti rendszerbe kerüljenek továbbításra, kiemelt figyelmet fordítva az adatvédelmi követelményekre.

A British American Tobacco megbízásából egy olyan 99,9%-os rendelkezésre állású rendszert építettünk ki, mely IP-alapú átjelzést és magas adatbiztonságot garantál, valamint képes a különböző földrajzi helyeken lévő telephelyek és védendő objektumok együttes kezelésére.