Technikai támogatás (hétköznapokon 8:00-17:00): +36 1 533 31 20

Esettanulmányok

A TELL-nél hiszünk benne, hogy a technológia összeköt minket. A biztonságtechnika és az automatizálás már régóta nagymértékben könnyíti meg az emberek életét, de mindez a tudásmegosztás nélkül nem jöhetett volna létre. Éppen ezért örömmel nyújtunk betekintést azokba az innovatív megoldásokba, melyek a TELL korszerű, megbízható és könnyen használható eszközeivel születtek meg. Partnereink a világ minden táján, számos szektorban tevékenykednek, de egy közös bennük: a TELL termékei hozzájárulnak vállalatuk sikeréhez. Vessen egy pillantást esettanulmányainkra és engedje, hogy ügyfeleink professzionális és kreatív megoldásai inspirálják!

Az üzemanyaglopás detektálása és visszaszorítása érdekében a TELL biztonságtechnikai eszközeit az easyTRACK flottamenedzsment szolgáltatásával egészítettük ki, így a távfelügyeleti szolgáltató központjában azonnal megjelenik, ha illegális üzemanyagkivétel van folyamatban a tangazdaság területén.

A British American Tobacco megbízásából egy olyan 99,9%-os rendelkezésre állású rendszert építettünk ki, mely IP-alapú átjelzést és magas adatbiztonságot garantál, valamint képes a különböző földrajzi helyeken lévő telephelyek és védendő objektumok együttes kezelésére.

Hazánk egyik legismertebb állami tulajdonban lévő vállalatának kérése az volt, hogy mind a 2 700 postahivatal riasztásai és tűzjelzései egy központi felügyeleti rendszerbe kerüljenek továbbításra, kiemelt figyelmet fordítva az adatvédelmi követelményekre.