Megjelent a Pager4, Pager4 PRO és Pager4 WiFi új firmware és programozó szoftver verziója. Továbbá a Compact GSM II új firmware verziója is.  TOVÁBB

 

Technikai támogatás (hétköznapokon 8:00-17:00): +36 1 533 31 20

Referenciák

A TELL-nél hiszünk benne, hogy a technológia összeköt minket. A biztonságtechnika és az automatizálás már régóta nagymértékben könnyíti meg az emberek életét, de mindez a tudásmegosztás nélkül nem jöhetett volna létre. Éppen ezért örömmel nyújtunk betekintést azokba az innovatív megoldásokba, melyek a TELL korszerű, megbízható és könnyen használható eszközeivel születtek meg. Partnereink a világ minden táján, számos szektorban tevékenykednek, de egy közös bennük: a TELL termékei hozzájárulnak vállalatuk sikeréhez. Vessen egy pillantást esettanulmányainkra és engedje, hogy ügyfeleink professzionális és kreatív megoldásai inspirálják!

A Svédországban működő ACANDIA a TELL Adapter2 moduljával integrálva építi ki intercom/kaputelefon rendszereit. A magántulajdonban lévő vállalat mérési és vezérlési technológiával kapcsolatos termékeket és szolgáltatásokat kínál. A cég legfőbb feladatának tekinti, hogy ügyfeleik igényeit jobban és költséghatékonyabban oldják meg, mint ők maguk vagy versenytársaik. Bázisuk Svédországban található, de számos ügyféllel rendelkeznek más skandináv országokban is, pl. Norvégiában, Finnországban és Dániában.

A BMW Group a világ egyik legismertebb prémium autó- és motorkerékpár-gyártója. A debreceni, több mint 400 hektáros gyártelepén a tervek szerint 2025-ben kezdődik meg a gyártás. Az építkezés a legmagasabb biztonsági előírásoknak megfelelően történik, melyben kiemelt szerepet kap a tűzvédelem. Cikkünkben bemutatjuk, hogyan vesz részt az egyik vezető hazai biztonságtechnikai fejlesztő és gyártó cégcsoport, a TELL a tűzátjelző rendszer komplex kiépítésében, megvalósításában és 7/24 órás üzemeltetésében hatósági átjelzéssel.

A TELL olyan innovatív, integrált megoldást alkalmazott a lineár öntözőrendszereknél történő üzemanyageltulajdonítás megakadályozására a Nemzeti Ménesbirtok és Tangazdaság Zrt.-nél, amely a piacon a precizitás tekintetében egyedülállónak tekinthető. Az alábbi cikkből kiderül, hogy milyen technológia segítette partnerünket ahhoz, hogy jelentős összegeket spóroljon az illegális üzemanyagkivétel visszaszorításával.

Gépjárműforgalom átengedése és dolgozói beléptetés hatékonyan

A TELL-t egy debreceni nagy beruházás generálkivitelezője kereste meg az alábbi feladattal:

  • Gépjárműforgalom kézi átengedése 3 belépési ponton
  • Dolgozók beléptetése az építkezési területre

Ügyfelünk a garázs biztonságától kezdve a fűtés- és szellőztetésvezérlést is a TELL Pager8 eszközével oldotta meg. Emellett a felhasználási módokat hamarosan bővítik: a családi kozmetikai szalonjában és gépjárművében is több feladat ellátása a cél.

Az üzemanyaglopás detektálása és visszaszorítása érdekében a TELL biztonságtechnikai eszközeit az easyTRACK flottamenedzsment szolgáltatásával egészítettük ki, így a távfelügyeleti szolgáltató központjában azonnal megjelenik, ha illegális üzemanyagkivétel van folyamatban a tangazdaság területén.

A British American Tobacco megbízásából egy olyan 99,9%-os rendelkezésre állású rendszert építettünk ki, mely IP-alapú átjelzést és magas adatbiztonságot garantál, valamint képes a különböző földrajzi helyeken lévő telephelyek és védendő objektumok együttes kezelésére.

Hazánk egyik legismertebb állami tulajdonban lévő vállalatának kérése az volt, hogy mind a 2700 postahivatal riasztásai és tűzjelzései egy központi felügyeleti rendszerbe kerüljenek továbbításra, kiemelt figyelmet fordítva az adatvédelmi követelményekre.