Technikai támogatás (hétköznapokon 8:00-17:00): +36 1 533 31 20

Referenciák

A TELL-nél hiszünk benne, hogy a technológia összeköt minket. A biztonságtechnika és az automatizálás már régóta nagymértékben könnyíti meg az emberek életét, de mindez a tudásmegosztás nélkül nem jöhetett volna létre. Éppen ezért örömmel nyújtunk betekintést azokba az innovatív megoldásokba, melyek a TELL korszerű, megbízható és könnyen használható eszközeivel születtek meg. Partnereink a világ minden táján, számos szektorban tevékenykednek, de egy közös bennük: a TELL termékei hozzájárulnak vállalatuk sikeréhez. Vessen egy pillantást esettanulmányainkra és engedje, hogy ügyfeleink professzionális és kreatív megoldásai inspirálják!

A TELL rendszert nem csak a hagyományos értelemben vett távfelügyeletként lehet alkalmazni. Számos olyan partnerünk van, ahol saját objektumok, épületek, eszközök monitorozására, felügyeletére használják rendszereinket.

Egyedi fejlesztés

Magyarországon közel 100 távfelügyelet szolgáltatói infrastruktúrájában található meg a TELL távfelügyeleti rendszer. A különböző végpontok eseményeit és jelzéseit az átjelző eszköz LAN vagy 4G hálózaton keresztül továbbítja a TELL távfelügyeleti rendszerbe.

Ismerje meg kiemelt partnereink listáját, akik a TELL megoldásait használják a tűzátjelzésben is.

Egy tűz során a legfontosabb az emberélet védelme és a gyors, hatékony jezéstovábbítás, mivel ebben az esetben valóban minden másodperc számít. Ebben segít a Dualcom minősített tűzátjelző. 

Gépjárműforgalom átengedése és dolgozói beléptetés hatékonyan

A TELL-t egy debreceni nagy beruházás generálkivitelezője kereste meg az alábbi feladattal:

  • Gépjárműforgalom kézi átengedése 3 belépési ponton
  • Dolgozók beléptetése az építkezési területre

Megrendelő: Észak-Dunántúli Vízmű Zrt.

A TELL rendszerrel felügyelt vízátemelő szivattyúk hatékonyan kezelik a vízszintet, elősegítve az árvízvédelemet és a mezőgazdasági öntözést. Ismerje meg milyen termékkel és megoldással oldottuk meg a vízátmelő szivattyúk felügyeletét. 

Egyedi fejlesztés - FenceGuard PRO kommunikátor

A FenceGuard PRO kommunikátor a NEMTEK DRUID LCD 25 és LCD 28 elektromos kerítésvédelmi rendszer energiaadóval történő használatra lett kifejlesztve a dél-afrikai elektromos kerítésgyártó cég magyarországi disztribútorával közösen, a telepítési tapasztalatok és a felhasználói igények teljeskörű figyelembevételével.

 

Megbízó: Belügyminisztérium Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság

Másfél évtizede szolgálja az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóságot a TELL által létesített és üzemeltetett 99,9%-os rendelkezésre állású országos tűzátjelző központ. Hatékony szolgáltatásunkra csapatunk továbbra is méltán büszke!

A Svédországban működő ACANDIA a TELL Adapter2 moduljával integrálva építi ki intercom/kaputelefon rendszereit. A magántulajdonban lévő vállalat mérési és vezérlési technológiával kapcsolatos termékeket és szolgáltatásokat kínál. A cég legfőbb feladatának tekinti, hogy ügyfeleik igényeit jobban és költséghatékonyabban oldják meg, mint ők maguk vagy versenytársaik. Bázisuk Svédországban található, de számos ügyféllel rendelkeznek más skandináv országokban is, pl. Norvégiában, Finnországban és Dániában.

A BMW Group a világ egyik legismertebb prémium autó- és motorkerékpár-gyártója. A debreceni, több mint 400 hektáros gyártelepén a tervek szerint 2025-ben kezdődik meg a gyártás. Az építkezés a legmagasabb biztonsági előírásoknak megfelelően történik, melyben kiemelt szerepet kap a tűzvédelem. Cikkünkben bemutatjuk, hogyan vesz részt az egyik vezető hazai biztonságtechnikai fejlesztő és gyártó cégcsoport, a TELL a tűzátjelző rendszer komplex kiépítésében, megvalósításában és 7/24 órás üzemeltetésében hatósági átjelzéssel.

A TELL olyan innovatív, integrált megoldást alkalmazott a lineár öntözőrendszereknél történő üzemanyageltulajdonítás megakadályozására a Nemzeti Ménesbirtok és Tangazdaság Zrt.-nél, amely a piacon a precizitás tekintetében egyedülállónak tekinthető. Az alábbi cikkből kiderül, hogy milyen technológia segítette partnerünket ahhoz, hogy jelentős összegeket spóroljon az illegális üzemanyagkivétel visszaszorításával.

Ügyfelünk a garázs biztonságától kezdve a fűtés- és szellőztetésvezérlést is a TELL Pager8 eszközével oldotta meg. Emellett a felhasználási módokat hamarosan bővítik: a családi kozmetikai szalonjában és gépjárművében is több feladat ellátása a cél.