Technikai támogatás (hétköznapokon 8:00-17:00): +36 1 533 31 20

Ezt mondják Ügyfeleink a Gate Control termékekről

Egyszerű működés és karbantartás

A Gate Control termékkel teljes mértékben elégedettek vagyunk, hiszen kiválóan ellátja a funkcióját. Mindemellett kifejezetten szeretjük a termékben, hogy egyszerű a működtetése, karbantartása, így rengeteg energiát spórol cégünknek. A TELL nagy hangsúlyt fektet a technikai támogatásra és nagyon jó a szervizháttere. A kollégák végtelenül segítőkészek, nincs olyan, amit ne oldanának meg. Egyszóval a TELL által nyújtott szolgáltatás magasan megelőzi a konkurens cégekét!

Szarka Gábor, SWINDON

 

Megbízhatóság és hibátlan működés

A kezdetektől használjuk a készüléket, amely rendkívül megbízható, hibátlanul működik. Hatalmas előnye, hogy könnyen kezelhetőek a programok és a szoftver. Tapasztalatunk szerint a TELL kollégái nagyon segítőkészek és felkészültek. Bármikor bátran kereshetjük őket és a felmerülő problémára garantáltan azonnali megoldást kínálnak. 

Tarcsai Gábor, KORREKT-FORSZ Bt.

 

Modern technológia, magas szintű támogatással

Nagyon elégedett vagyok a termékkel és az általa kínált modern, magas komfortot biztosító funkciókkal, csakúgy, mint minden általam ismert Gate Control felhasználó. Számos más kapuvezérlővel összevetve, az eszköz nemcsak egyszerűen GSM hívás által biztosít vezérlési lehetőséget, hanem napjaink trendjeinek megfelelően, mobilalkalmazás segítségével is. Éppen ezért úgy vélem, a fiatalabb generációk és a technikai újdonságokra nyitott felhasználók számára tökéletes választás. Mindemellett közületi alkalmazásra is jól használható az ütemezők, belépési szabályok, valamint az e mailben történő automatikus riportküldés miatt, nagyban megkönnyítve az alkalmazottak mozgásának követését. A termék megvásárlása után is bármikor kérhetjük a TELL szakavatott kollégáinak segítségét, minden felmerülő kérdésben állnak rendelkezésünkre. Ugyanakkor nem csak a felhasználók számára kínálnak előnyöket, hanem az eszközök beüzemelését végző szakembereknek is, pl. telefonnal vagy PC-vel történő távoli programozás, ellenőrzés lehetősége. Viszont, amire szerintem mindannyian a legbüszkébbek lehetünk, az az, hogy mindezt egy hazai cég magyar szakembereinek teljesítményeként vehetjük kézbe.

Patak Tamás, telepítő