Technikai támogatás (hétköznapokon 8:00-17:00): +36 1 533 31 20

Referenciák

Beléptetőrendszer kivitelezése az egyik legnagyobb debreceni gyártóegységnél

2023.06.19 08:49
Beléptetőrendszer kivitelezése az egyik legnagyobb debreceni gyártóegységnél

Gépjárműforgalom átengedése és dolgozói beléptetés hatékonyan

A TELL-t egy debreceni nagy beruházás generálkivitelezője kereste meg az alábbi feladattal:

  • Gépjárműforgalom kézi átengedése 3 belépési ponton
  • Dolgozók beléptetése az építkezési területre

A cégünk által megvalósított integrált megoldás:

 

A bekötőutakra a porták mellé telepítésre került egy-egy sorompó, melyeket távirányító vezérel. Egy mestertávirányító segítségével mindegyik sorompó nyitható és zárható. A balesetek elkerülése miatt infrasorompóval, fényvisszaverő matricával és villogóval vannak ellátva a sorompók. Az automatikus zárás funkció ki lett iktatva, csakis kézi vezérléssel lehetséges a sorompók nyitása és zárása.

 

 

A személybejárathoz egy 20 lábas konténert telepítettünk beépített portafülkével, amely műanyag nyílászárókkal és klímával van ellátva. A nyitott részére három forgóvilla és egy kézi vezérlésű lengőkapu került.

 

 

Maximális biztonság a legmodernebb technológiákkal ötvözve

 

A beléptetőrendszer az ügyfél által támasztott elvárásoknak megfelelően, csak akkor enged át egy személyt, ha az arcfelismerés és a proximity kártya beolvasása egyaránt pozitív visszajelzést ad. A rendszerben tárolják a dolgozók munkaalkalmasságijának érvényességi idejét, melynek lejárta előtt az adminisztráció e-mailben figyelmeztetést kap. Mivel a belépés érvényességi ideje megegyezik a dokumentum lejártának idejével, így lejárt munkaalkalmassági engedéllyel senki nem tud belépni a területre.

 

A konténer nyitott területében a ki és befelé irányuló forgalom monitorozását is egy-egy kamera egészíti ki. A rögzítő a zárható portafülkében került elhelyezésre. Ugyanitt található a beléptetőrendszer szervere, valamint egy asztali kártyaolvasó is, az új alkalmazottak rendszerbe való felvételét elősegítve.

 

 

Tetszőleges számú személy átengedése után a rendszer véletlenszerűen elutasít belépéseket, hogy testhőmérsékletet és alkoholszint vizsgálatot végezzenek az alkalmazottak körében. A tesztelt személyeket, valamint az esetleges vendég belépőket a biztonsági szolgálatot ellátó személy engedi át a lengőkapun.

 

A teljes beléptetőrendszer szünetmentesítve van a zavartalan beléptetés érdekében, mely egy esetleges áramkimaradás esetén nagy jelentőséggel bír.

Kiegészítésként egy kártyanyomtató is beüzemelésre került, hogy minden alkalmazottnak saját, fényképpel ellátott kártyája legyen.

 

A beléptető konténer Üvegkapuhoz szükséges minősítési dokumentációs csomaggal is kérhető.

 

Bővíthető rendszer

 

A rendszer jelenleg 2000 főt képes kezelni, azonban a későbbiekben igény szerint tovább bővíthető – akár a regisztrált személyek számában, akár több belépési pont létrehozásával (több beléptetőkonténer képes egy rendszert alkotni), akár kifelé történő azonosítással.

 

A rövid határidőn belül, integrált megoldásokkal és elkötelezettséggel kialakított beléptetőrendszerünk új fejezetet nyit a biztonság és a hatékonyság terén. A skálázhatóságának és korszerű funkcióinak köszönhetően a rendszer nem csak a jelenben, hanem a jövőben is kiemelkedően képes kezelni a belépési folyamatokat.

 

Büszkék vagyunk rá, hogy az egyik legnagyobb debreceni gyártóegység a TELL-t választotta és együttműködésünk révén új szintre emelhetjük a beléptetési technológiát és biztonságot, amely a cégnek és alkalmazottaiknak hosszú távon meghatározó előnyöket nyújt.

 

 

További érdekes tartalmakért, iratkozzon fel a TELL hírlevelére!

 

* kötelezően kitöltendőAdatvédelem: