Technikai támogatás (hétköznapokon 8:00-17:00): +36 1 533 31 20

DataMaster SIM adatkártya

A DataMaster SIM adatkártya 2 évig korlátlan adatforgalommal* használható, kizárólag a lenti táblázatban megjelölt termékekre. 2 év után meghosszabbítható, így nem kell újra cserélni. 

Kérjük vegye figyelembe, hogy a SIM kártyát mobilinternet alapú szolgáltatás igénybevételéhez biztosítjuk, a hanghívás és SMS funkciók nem elérhetőek (a Gate Control termékünkben hívás fogadás lehetséges (kapunyitás), de hívás indítás nem). A SIM szolgáltatója ezekre tiltást helyez el. A kártyák hívást és SMS-t fogadhatnak, amelyek elősegíthetik a termékek működését (Pl. Gate Control kapu nyitása, Pager4 élesítés/hatástalanítás).

Az SMS és hanghívás helyett használja a vásárolt eszközhöz tartozó ingyenes mobilalkalmazást (TCC, TELL Control Center), amin keresztül Push-értesítést fogadhat, így kiválthatja az SMS-t és a hanghívást.

Megrendeléskor kérjük adja meg (jobb oldalon az ár fölött) az alábbiakat:

  • SIM kártya aktiválására vonatkozó kérdés - aktiválva vagy aktiválás nélkül kéri a kártyát. Aktív SIM kártya rendelés esetén a szállítás akár 3 munkanapba is telhet. Amennyiben ezt választja, kérjük vegye figyelembe, hogy a SIM kártya aktiválásának első napja egybeesik az eszköz megrendelésének dátumával. A 2 év ettől az időponttól számítódik. 
  • A kosarában lévő termékek közül melyik termékbe helyezzük el gyárilag a SIM kártyát. A megjelölt eszközt már SIM kártyával szállítjuk ki.

 

Egy eszközhöz egy DataMaster SIM adatkártya vásárolható.

 

 

 

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!