Megjelent a Gate Control BASE, PRO és PRO WIFI v10.00.1.8264 firmware és v10.0.0.5340 programozó szoftver verziója, az  IP Bridge firmware verziója, illetve az Adapter2 és az Adapter2 PRO firmware és programozó szoftver verziója és a TMS v4 új funkciói TOVÁBB

 

Technikai támogatás (hétköznapokon 8:00-17:00): +36 1 533 31 20

Hírek/Cikkek

Használjon TELL eszközhöz saját gyártású TELL tápegységet!

2022.05.30 16:22
Használjon TELL eszközhöz saját gyártású TELL tápegységet!

A termék helyes működéséhez a szünetmentes és megfelelő teljesítményű tápellátás elengedhetetlen. 

A tápellátásnak biztosítania kell a minimális működési feszültséget és az eszköz maximális áramfelvételét kiszolgáló teljesítményt. A tápellátásnak folyamatosnak és tranziensektől mentesnek kell, hogy legyen akkor is, amikor a 230V-os tápfeszültség megszűnik és az eszköz tápellátása akkumulátoros üzemre kapcsol.

 

  • A minősítéssel rendelkező tápegységek, akár KIT-ben (fémdobozzal) is megvásárolhatóak.
  • Meglévő, működő rendszerekhez is illeszthetőek.
  • A működési anomáliák kizárhatók (pl.: a tüskeszerű teljesítményfelvétel, amelyet egy riasztóközpont AUX tápkimenete nem képes lekövetni).
  • Közvetlen akkumulátoros megtáplálás esetén a nem karbantartott vagy idős akkumulátor miatt üzemzavarok, ill. téves riasztások és/vagy gyakori kapcsolatvesztések jelentkezhetnek.
  • A TELL tápegységek egyedi kialakítása elősegíti a rendszerelemek élettartamának meghosszabbodását.
  • 230VAC áramszünet esetén az akkumulátoros üzemmódra történő váltáskor ingadozás-, és szünetmentes váltást tesz lehetővé, akár akkumulátortöltési periódusban is.

 Tekintse meg, hogy eszközeinkhez mely tápegységeket javasoljuk: