Technikai támogatás (hétköznapokon 8:00-17:00): +36 1 533 31 20

Hírek/Cikkek

A TELL sikert aratott a SecuriForumon

2022.04.11 13:24
A TELL sikert aratott a SecuriForumon

Ahogy arról már korábban hírt adtunk, március 30-31-én a TELL is részt vett a SecuriForumon, Magyarország legrangosabb biztonságtechnikai és tűzvédelmi kiállításán és konferenciáján.

Csapatunk hosszú hónapokon át készült a rendezvényre, melyre egyedülálló koncepcióval készültünk. Annak érdekében, hogy bizonyítsuk, termékeinkkel szinte bármi vezérelhető — akár egy dinoszaurusz is! —, felépíttettük saját eszközünkkel irányítható TELLociraptorunkat, ami a kiállítás valóságos sztárja lett. Amellett, hogy a látogatók mobilalkalmazáson keresztül szabadon vezérelhették a száj és a karmok állását, az élethű reakciókról a szemeibe épített kamerák és a teste különféle pontjain elhelyezett szenzorok gondoskodtak. Nézze meg a készítés fázisairól készült videót:

TELLociraptor

Standunkon kollégáink nagy örömmel fogadták mind az új, mind a már ismert látogatókat, a leendő és a meglévő partnereket. Fontosnak tartottuk, hogy meghallgassuk igényeiket és azokat a kihívásokat, melyekkel naponta szembesülnek, hiszen ez az első és legfontosabb lépés ahhoz, hogy minden szükségletet kielégíthessünk. Emellett nyereményjátékkal is készültünk: kisebb tárgyi nyereményeket vihettek haza a kérdőívünket kitöltők, a szerencsések pedig elvihették a fődíjat, vagyis mindkét napon három darab TELL terméket.

Volosinovszki Tamás februárban csatlakozott csapatunkhoz, így vele is találkozhattak az érdeklődők, sőt mi több, meghallgathatták előadását is, mely az okosotthonok és a biztonság közös jövője köré épült. 

Bízunk benne, hogy mindenkinek sikerült kellemes és maradandó élményt nyújtanunk a rendezvény során. Ha lemaradtak az idei SecuriForumról, ne csüggedjenek, az alábbi videó által betekintést nyerhetnek a TELL standjának életébe:

 

 

Továbbá rengeteg szuper ötletünk és tervünk van még, melyekről hamarosan hírt adunk!