Technikai támogatás (hétköznapokon 8:00-17:00): +36 1 533 31 20

Hírek/Cikkek

Perimeter Protection – Ahol a szakma legnagyobbjai összegyűlnek - 2023 Január 17-19., Nürnberg

TELL
2022.11.22 13:51
Perimeter Protection – Ahol a szakma legnagyobbjai összegyűlnek - 2023 Január 17-19., Nürnberg

Interjú Kozák Gáborral, a TELL export értékesítési vezetőjével

A TELL cégcsoport több mint húszéves működése alatt egy garázscégből exportképes vállalattá nőtte ki magát. Mára már a világ több mint 40 országában használják egyedülálló integrált megoldásaikat a biztonságtechnika, a távfelügyelet, a vezérlés és a járműkövetés területén. A siker egyik fontos összetevője a trendek folyamatos követése és a korszerű technológiák alkalmazása. Éppen ezért, az évek alatt szinte a cég védjegyévé vált a hazai és nemzetközi kiállításokon való megjelenés. Ennek apropóján a januári Perimeter Protection kiállításról beszélgettünk a TELL export értékesítési vezetőjével, Kozák Gáborral.

– Mesélsz pár szóban a Perimeter Protection-ről? Mit érdemes róla tudni?

– Több alkalommal is részt vettünk már a kiállításon, amely Nürnbergben, Németországban kerül megrendezésre. Európa legnagyobb épületbiztonsággal, videokamerás megfigyelőrendszerekkel, kerítésvédelemmel és beléptetőrendszerekkel foglalkozó rendezvényéről van szó. Nagyon izgalmas kiállítás ez, ahol tulajdonképpen minden megtalálható, ami egy adott terület (pl. üzemi-, ipari-, kereskedelmi-, mezőgazdasági-, lakóterület stb.) védelméhez kapcsolódik.

– Idén mivel készül a TELL?

– Nemcsak kiállítóként, hanem látogatóként is hatalmas élmény ez a rendezvény. A technológia rohamos ütemben fejlődik, ami a biztonságtechnika területén is nyomot hagy: hihetetlenebbnél hihetetlenebb innovációkkal találkozhatunk. A TELL is ebben a szellemiségben készül az eseményre. Az idei év egyik legnagyobb dobásával, az open.ioting termékünkkel találkozhatnak a látogatók. Ez egy márka- és típusfüggetlen okos kapuvezérlő, amely együttműködik az Amazon és a Google okosotthon-rendszereivel. Bemutatjuk a FenceGuard PRO-t is, amely a jövő applikáción alapuló kerítésvédelme. Emellett az egyik legnépszerűbb eszközünk, a Gate Control új, Ethernet csatlakozóval rendelkező verzióját is magunkkal visszük.

– Kiknek ajánljátok a részvételt?

– Bárkinek, aki érdeklődik az új technológiák iránt és aki számára fontos, hogy kényelmesebbé és biztonságosabbá tegye környezetét. Elengedhetetlennek tartjuk, hogy meglévő ügyfeleinkkel találkozzunk, visszajelzéseket kapjunk és ezek alapján építsük együttműködésünket. Potenciális disztribútorokat is várunk a standunknál, hogy megmutassuk a termékeink nyújtotta előnyöket.

– Minden alkalommal készültök valamilyen látogatóknak szánt meglepetéssel. Ebben az évben is várható?

– Természetesen! Idén bárki, aki ellátogat a standunkhoz, választhat egy vagy több 4G-s terméket 2G-s áron. Továbbá kipróbálhatják az applikációkat, élőben választ kaphatnak a technikai kérdésekre és különböző országokban alkalmazott megoldásainkról is információt szerezhetnek.


Találkozzunk a Perimeter Protection kiállításon 2023. január 17-19. között Nürnbergben!

Mi biztosan ott leszünk:

Gáll Péter – Tulajdonos, ügyvezető - TELL
Bálinty Ferenc – Külföldi helpdesk csoportvezető
Kozák Gábor – Export értékesítési vezető
Rácz Oszkár – Üzletfejlesztési menedzser
Kiácz Miháy – Üzletfejlesztési menedzser