Technikai támogatás (hétköznapokon 8:00-17:00): +36 1 533 31 20

Ezt mondják Ügyfeleink a Pager8-ról

Nagyszerű lehetőséget ad a hőmérséklet és egyéb bemenetek figyelésére és ezen kívül bonyolultabb műveletek megoldására is alkalmas

Weinberger Tibor vagyok, az Uri- Zanyi Kft ügyvezetője. Cégünk kazánházak karbantartásával, üzemeltetésével foglalkozik. Több mint 15 éve elkezdtünk keresni egy eszközt, amellyel távfelügyelhetnénk a kazánházainkat, ekkor vásároltuk a TELL-től az első ilyen berendezést, amelyhez még egy mobiltelefont kellett csatlakoztatni. Azóta használjuk a termékeiket, és figyelemmel kísérjük az újításaikat. A Pager 8 megjelenésével egy olyan eszközt kaptunk, amely minden szempontból kielégíti az igényeinket. Mára több mint 50 kazánházban ezeket az eszközöket használjuk. A Pager 8 nagyszerű lehetőséget ad a hőmérséklet és egyéb bemenetek figyelésére és ezen kívül bonyolultabb műveletek megoldására is alkalmas. Azt látjuk, hogy a termék most is folyamatos fejlődésben van, ezzel egyre bővül a lehetőségek tárháza.

Weinberger Tibor, Uri-Zanyi Kft.

 

Gyári felügyeleti rendszer hiányában nagyon jól alkalmazható, mivel univerzálisan telepíthető

 

„A Pager8 használatának köszönhetően nem tud olyan műszaki probléma keletkezni a nap 24 órájában, amiről időben, akár előre ne szereznénk tudomást, hiszen jelzések fogadására és azok továbbítására alkalmas az eszköz. Ami még óriási előnye, hogy mobilalkalmazással rendelkezik. A Pager8 mélyhűtő üzemek, hűtőtermek, hűtőházak, hűtőkamrák, hűtőpultok hőmérsékletének távfelügyeletére ideális eszköz. Ahol nincs gyári felügyeleti rendszer kiépítve, ott nagyon jól alkalmazható, mivel univerzálisan telepíthető. Műszaki, elektromos hibák megelőzésére is használható pl. motorvédők, nyomástávadó, léghűtők, aggregátorok stb. esetén.

Továbbá a rendkívül kedvező ár-érték arány és az eszköz hatékony működése mellett elégedettek vagyunk a TELL műszaki támogatásával is, mivel gyorsak, segítőkészek és hatékonyan dolgoznak.”

Kovács Attila, Ice'N'Go ügyvezető igazgató