Technikai támogatás (hétköznapokon 8:00-17:00): +36 1 533 31 20

OPEN.ioting ÁSZF mobilapp

Általános szerződési feltételek

Az alkalmazás letöltésével vagy használatával automatikusan elfogadja jelen dokumentumban foglalt feltételeket, ezért az alkalmazás használata előtt kérjük figyelmesen olvassa át. Semmilyen módon nem másolhatja vagy módosíthatja az alkalmazás részeit vagy egészét, illetve védjegyeinket. Nem jogosult megkísérelni kinyerni az alkalmazás forráskódját, más nyelvekre lefordítani az alkalmazást vagy abból származtatott verziókat létrehozni. Maga az alkalmazás, illetve az ahhoz kapcsolódó összes védjegy, szerzői jog, adatbázis joga és egyéb szellemi tulajdon joga változatlanul a T.EL.L. SOFTWARE HUNGARIA Szoftver-fejlesztő és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság (Székhely: 4034 Debrecen, Vágóhíd utca 2, cégjegyzékszám: 09-09-005193; cégnyilvántartásba vevő cégbíróság: Debreceni Törvényszék; adószám: 12203949-2-09; telefonszám: +36-52/530-130, faxszám: +36-52/530-131, e-mail cím: [email protected], weboldal: www.tell.hu) a továbbiakban TELL Kft. tulajdona.

A TELL Kft. elkötelezett amellett, hogy az alkalmazás a lehető leghasználhatóbb és leghatékonyabb legyen. Ezért fenntartjuk a jogot, hogy bármikor bármilyen okból változtassunk az alkalmazáson, vagy fizetőssé tegyük bizonyos szolgáltatásait. Soha nem számolunk fel díjat az alkalmazásért vagy annak szolgáltatásaiért anélkül, hogy világossá ne tennénk, hogy pontosan miért fizet.

Az alkalmazás Ön által szolgáltatott személyes adatokat tárol és dolgoz fel a szolgáltatásunk nyújtása érdekében. Az Ön felelőssége, hogy a telefonja és az alkalmazáshoz való hozzáférés biztonságát garantálja. Ezért javasoljuk ne távolítsa el az eszköze eredeti operációs rendszerébe beépített védelmeket és korlátozásokat. Ez sebezhetővé teheti a telefonját a rosszindulatú programokkal és vírusokkal szemben, veszélyeztetheti a telefon biztonsági funkcióit és előfordulhat, hogy az alkalmazás nem megfelelően vagy egyáltalán nem fog működni.

Felhívjuk figyelmét, hogy bizonyos dolgokért a TELL Kft nem vállal felelősséget. Az alkalmazás egyes funkciói megkövetelhetik az aktív internetkapcsolatot. Akár WiFi-n kapcsolódik, akár a mobilszolgáltatója által biztosított kapcsolaton keresztül, a TELL Kft. nem tud felelősséget vállalni, hogy az alkalmazás teljes funkcionalitása működik, ha nincs WiFi elérése és kimerült az adatkerete.

 

Ne feledje, hogy mobilszolgáltatójával kötött szerződése akkor is hatályos, ha kültéren WiFi kapcsolaton keresztül használja az alkalmazást. Ennek eredményeként a mobilszolgáltató az alkalmazás használatának adatkapcsolati költségeit, illetve harmadik fél díjait felszámolhatja Önnek. Az alkalmazás használatával vállalja ezeket a költségeket, beleértve a felmerülő roaming díját, amennyiben a saját régiójának vagy országának határain túl használja az alkalmazást és nem tiltja le az adatroamingot. Amennyiben az alkalmazást futtató telefon számláit nem Ön fizeti, kérjük vegye figyelembe, hogy részünkről azt feltételezzük, hogy a számlafizető jóváhagyásával futtatja az alkalmazást.

Továbbá a TELL Kft. nem minden esetben tud felelősséget vállalni az alkalmazás használatára, azaz kérjük ügyeljen eszköze töltöttségére – ha lemerül az akkumulátor és nem lehet bekapcsolni a telefont a szolgáltatás igénybevételéhez, a TELL Kft. nem tud felelősséget vállalni.

Tekintettel a TELL Kft felelősségére az alkalmazás használatát illetően, az alkalmazás használatakor tartsa szem előtt, hogy bár törekszünk annak mindenkori frissítésére és helyességére, harmadik féltől származó információra támaszkodunk. A TELL Kft nem vállal felelősséget semmilyen közvetlen vagy közvetett veszteségért, amelyek teljes mértékben a harmadik fél információiból eredően érik Önt.

Előfordulhat, hogy frissítjük az alkalmazást. Az alkalmazás jelenleg Androidon és iOS-en érhető el, mindkét rendszernek (illetve minden egyéb olyan rendszernek, amelyre a későbbiekben kiadjuk az alkalmazást) változhatnak a követelményei, így az alkalmazás további használatához le kell töltenie a frissítéseket. A TELL Kft nem garantálja, hogy a jövőben mindenkor frissíteni fogja az alkalmazást, hogy az használható legyen az eszközére telepített bármely Android vagy iOS verzióval. Ugyanakkor Ön ígéretet tesz, hogy a felkínált alkalmazásfrissítéseket elfogadja. Bármikor visszavonhatjuk az alkalmazást és lezárhatjuk a használatát előzetes értesítés és felmondás nélkül. Hacsak mást nem mondunk, bármilyen felmondás esetén (a) a jelen dokumentumban foglalt jogok és engedélyek érvényüket vesztik (b) köteles az alkalmazás használatát befejezni (és szükség esetén) törölni az eszközéről.

Jelen ÁSZF változásai

Időről időre frissíthetjük Általános szerződési feltételeinket, ezért azt javasoljuk, hogy rendszeresen ellenőrizze a változtatásokat. Minden Általános szerződési feltételt érintő változásról értesülhet ezen az oldalon. Ezek a változások azonnal hatályba lépnek, amint közzétesszük weboldalunkon.

Lépjen velünk kapcsolatba

Amennyiben kérdése vagy javaslata van általános szerződési feltételeinkkel kapcsolatosan, lépjen velünk kapcsolatba a [email protected] e-mail címen.