Technikai támogatás (hétköznapokon 8:00-17:00): +36 1 533 31 20

Hírek/Cikkek

Milyen WiFi kapunyitót vegyek

2023.10.06 15:31
Milyen WiFi kapunyitót vegyek

Szeretnéd növelni a kényelmet és a biztonságot zárt ingatlanodban? Ha igen, valószínűleg már többször feltetted magadnak a címben szereplő kérdést, hiszen manapság az egyik legelőnyösebb megoldás egy WiFi kapunyitó beszerzése lehet. Egy megbízható kapuvezérlő eszköz telepítésével a kezedben tarthatod a kontrollt és eldöntheted, ki léphet be az ingatlan területére, valamint távolról is könnyedén kezelheted a kapudat. De miként biztosíthatod ezt a biztonsági szintet anélkül, hogy feláldoznád a kényelmet?

Cikkünkből kiderül!

Miért érdemes WiFi kapunyitó eszközt használni?

Kezdjük az elején. Bizonyára már nem újdonság, hogy a hagyományos távirányítók mára már elavulttá váltak az okostelefonok, okosotthon rendszerek és a hangvezérlés terjedése miatt. Ezek az új technológiák egyszerűbb, kényelmesebb és sokoldalúbb módokat kínálnak az otthoni és elektronikai eszközeink vezérlésére, fokozatosan kiszorítva ezzel a távirányítókat a háztartásokból.

 

Néhány fő ok, amiért célszerű WiFi kapuvezérlő eszközt használni:

1. Távoli hozzáférés: Egy WiFi-n keresztül csatlakoztatható kapunyitó lehetővé teszi, hogy távolról is vezérelhesd a kapudat a telefonod vagy okosórád segítségével. Ez kényelmes megoldás lehet, hiszen nem kell fizikailag a helyszínen tartózkodnod, hogy kinyisd vagy bezárd a kaput.

2. Biztonság: Az okos kapunyitók általában fejlett titkosítást és hitelesítést használnak, ami növeli a biztonságot. Csak azok vezérelhetik a kaput, akik erre engedélyt kapnak, gátat szabva ezzel az illetéktelen behatolásnak.

3. Riasztások és értesítések: Számos WiFi kapunyitó képes riasztásokat és értesítéseket küldeni a telefonodra, így idejében észlelheted a potenciális problémákat és reagálhatsz azokra.

4. Költöztethető: Manapság a költöztethetőség fontos szempont, hiszen ha albérletet váltunk, vagy új üzletet bérlünk, a rendszerünknek könnyen áthelyezhetőnek kell lennie. Az okos megoldások lehetővé teszik, hogy mellőzzük a bonyolult újratelepítéseket, ezáltal rugalmasabbak lehetünk az életvitelünk és üzleti tevékenységeink változásainak kezelésében.

5. Felhasználói kezelés: A WiFi kapunyitók általában lehetővé teszik a felhasználók kezelését, így könnyen hozzáadhatsz vagy eltávolíthatsz engedélyezett személyeket, és ellenőrizheted a belépéseket.

 

+1: Gazdaságos: Bár a WiFi kapunyitók kezdetben magasabb beszerzési költséggel járhatnak, hosszú távon megtakarítást hozhatnak, hiszen egyes eszközökkel akár 500 személy is vezérelheti ugyanazt a kaput. Ráadásul minden elveszített vagy ellopott távirányító nemcsak biztonsági kockázatot, de többletköltséget is hordoz magában.

 

 

TOP okos kapunyitó

OPEN.ioting

Hatalmas pozitívum, hogy az OPEN.ioting kapunyitót WiFi-n vagy UTP (Ethernet) kábelen keresztül is csatlakoztathatod az internethez, így nem kell egyik csatlakoztatási mód mellett sem elköteleződnöd, te döntöd el, mikor melyikre van szükséged.

Egyszerűen telepítheted, de ha nem megy, a honlapon részletes leírást találsz hozzá, illetve a magyar nyelvű ügyfélszolgálat is azonnali segítséget tud nyújtani.

Az eszköz tápellátása a kapuvezérlőhöz csatlakoztatva 85-265 VAC-ról vagy PoE switch-en keresztül is megoldható.

Ingyenesen 50 felhasználónak adhatsz hozzáférést a kapuidhoz, amit bármikor vissza tudsz vonni, így mindig csak az arra jogosult személy nyithatja ki a kaput. Plusz pont, hogy a felhasználók számát egészen 500 főig bővítheted.

Egy mobilalkalmazásban korlátlan számú OPEN.ioting eszközt tudsz kezelni.

Már 10 fő alatti felhasználónál is olcsóbb a készülék ára, mint a távirányító ugyanazon számú felhasználó számára.

Az alábbi videóban a WiFi-n keresztül történő csatlakozás lépéseit láthatod.

  

Az okos kapunyitók használata megváltoztathatja a mindennapi életünket és növelheti otthonunk vagy vállalkozásunk biztonságát. A WiFi kapunyitók kényelmesek, biztonságosak és gazdaságosak, és lehetővé teszik számunkra, hogy a kapunkat okostelefonunkról vezéreljük, bármikor és bárhol. Ne maradj le a modern technológia nyújtotta előnyökről, és tedd biztonságosabbá környezetedet!

 

 

 

További érdekes tartalmakért, iratkozzon fel a TELL hírlevelére!

 

* kötelezően kitöltendőAdatvédelem: