Technikai támogatás (hétköznapokon 8:00-17:00): +36 1 533 31 20

Hírek/Cikkek

Megérkezett a Gate Control v9

TELL
2022.12.14 14:19
Megérkezett a Gate Control v9

Egyszerű kezelhetőség, maximális biztonság.

A Gate Control az idei év egyik bestsellere

A főverzióváltások a TELL-nél mindig valamilyen nagyobb átalakítást rejtenek magukban, és ez ezúttal sincs másképp. Mostantól elérhető a Gate Control BASE, PRO és PRO WiFi 9.0.0 5230 programozó szoftver és 9.00.0 8202 firmware verziója.

A Gate Control-t már régóta a TELL egyik sikertermékeként jegyezzük, ugyanis olyan innovatív kapuatomatizálási megoldásról van szó, amely rendkívül széleskörben alkalmazható. Ügyfeleink leggyakrabban elektromos kertkapuk, garázskapuk, sorompók és forgalomkorlátozó oszlopok vezérlésére használják, de valójában csak a képzelet (és persze a kreativitás) szab határt a lehetséges felhasználási módoknak. Kis túlzással élve, ha nyitható, Gate Control-t neki!

Vegyünk egy példát: személyzet nélküli szoláriumokban remekül használható, ugyanis beállíthatjuk, hogy pl. hívószámmal ellátott, vagy hívószám nélküli hívás esetén kinyíljon az ajtó. Ugyanezt elérhetjük a mobilalkalmazás használatával is. Akár airbnb-k, irodák ajtaja is egyszerűen vezérelhető a mindössze 200 g-os eszközzel. (Mondanunk sem kell, hogy a TELL irodájában is egy Gate Control-lal nyitjuk és zárjuk az ajtókat!)

 

Megszokott minőség, továbbfejlesztve

Régóta zajló fejlesztéseink eredményeként, mostantól lehetőség van a Varázsló használatára. A cél, hogy a felhasználót kézen fogva vezessük végig a beállításokon, mellyel jelentősen egyszerűbbé válik az eszköz telepítése. A Varázsló illusztrációkkal segíti a beállítást és ellenőrzi azokat a lépéseket, melyeket végre kell hajtanunk. (Pl. addig nem tudunk továbblépni, amíg nem kerül be a SIM kártya, vagy be nem írjuk az APN-t és fel nem csatlakozott. Ezeket mind megvizsgálja, és csak akkor enged tovább, ha minden feltétel teljesült.)


Bátran kijelenthetjük, hogy ezáltal azok számára is elérhetővé válik a Gate Control használata, akik még csak most ismerkednek az eszközzel, vagy mindössze néhányszor telepítették, esetleg a műszaki beállítások miatt tartottak a kipróbálásától. Ugyanakkor a gyakorlott felhasználók átugorhatják a Varázsló használatát és hagyományosan is beállíthatják az eszközt. (A beállítás során a későbbiekben bármikor van lehetőség a Varázsló igénybevételére.)

 

A modul előkészítése

A modul előkészítése

 

Kimenetek működésének beállítása

Kimenetek működésének beállítása

 


Mobileszközök

 

Mindemellett számos egyéb fejlesztés is került az új verzióba. Mostantól hatékonyabban, pontosabban és egyszerűbben kereshetünk felhasználókat. Továbbgondoltuk a modulok nyilvántartását és a távoli kapcsolat megkönnyítésén is sokat dolgoztunk. Moduljaink mobilhálózat segítségével távolról is adminisztrálhatók – éppúgy, mintha csak ott lennénk egy USB kábellel. A modulbeállítások és műveletek nagyon nagy része elérhető távoli kapcsolaton keresztül is. A végálláskapcsolót ezentúl nem csak a vezérlés felügyeletére használhatjuk, hanem beavatkozás nélküli üzemmódban (ekkor a vezérlés figyelmen kívül hagyja a kapcsoló állapotát) a mobilappban megjelenik a kapu állapota is – ehhez azonban szükséges egy végálláskapcsoló telepítése és a modul frissítése és konfigurálása is.

 

A modem állapotát és a modul rendszerüzeneteit egy felületen láthatjuk

A modem állapotát és a modul rendszerüzeneteit egy felületen láthatjuk


Újabb meglepetések 2023-ban

A jövő évet egy erős kezdéssel indítjuk, ugyanis rövidesen elérhetőek lesznek további fejlesztéseink is, melyekkel még nagyobbat lépünk előre. Nem szeretnénk lelőni a poént, de annyit elárulunk, hogy a hamarosan megjelenő változatban sokat finomodik a felhasználókezelés, illetve a mobilalkalmazás alkalmas lesz a regisztráció alapú felhasználókezelésre, ami felváltja az eddigi QR-kódos megoldást. A programozó szoftver felületének változására is készülni kell, továbbá (a legjobb hírt a végére tartogattuk) bővül a hálózati csatlakozások lehetősége is.


Reméljük a továbbfejlesztett változat legalább annyira népszerű lesz vásárlóink körében, mint a meglévőek! A termékről bővebb információ itt érhető el.