Megjelent a Gate Control BASE, PRO és PRO WIFI v10.00.1.8264 firmware és v10.0.0.5340 programozó szoftver verziója, az  IP Bridge firmware verziója, illetve az Adapter2 és az Adapter2 PRO firmware és programozó szoftver verziója és a TMS v4 új funkciói TOVÁBB

 

Technikai támogatás (hétköznapokon 8:00-17:00): +36 1 533 31 20

Hírek/Cikkek

Megérkezett a Gate Control v9

TELL
2022.12.14 14:19
Megérkezett a Gate Control v9

Egyszerű kezelhetőség, maximális biztonság.

A Gate Control az idei év egyik bestsellere

A főverzióváltások a TELL-nél mindig valamilyen nagyobb átalakítást rejtenek magukban, és ez ezúttal sincs másképp. Mostantól elérhető a Gate Control BASE, PRO és PRO WiFi 9.0.0 5230 programozó szoftver és 9.00.0 8202 firmware verziója.

A Gate Control-t már régóta a TELL egyik sikertermékeként jegyezzük, ugyanis olyan innovatív kapuatomatizálási megoldásról van szó, amely rendkívül széleskörben alkalmazható. Ügyfeleink leggyakrabban elektromos kertkapuk, garázskapuk, sorompók és forgalomkorlátozó oszlopok vezérlésére használják, de valójában csak a képzelet (és persze a kreativitás) szab határt a lehetséges felhasználási módoknak. Kis túlzással élve, ha nyitható, Gate Control-t neki!

Vegyünk egy példát: személyzet nélküli szoláriumokban remekül használható, ugyanis beállíthatjuk, hogy pl. hívószámmal ellátott, vagy hívószám nélküli hívás esetén kinyíljon az ajtó. Ugyanezt elérhetjük a mobilalkalmazás használatával is. Akár airbnb-k, irodák ajtaja is egyszerűen vezérelhető a mindössze 200 g-os eszközzel. (Mondanunk sem kell, hogy a TELL irodájában is egy Gate Control-lal nyitjuk és zárjuk az ajtókat!)

 

Megszokott minőség, továbbfejlesztve

Régóta zajló fejlesztéseink eredményeként, mostantól lehetőség van a Varázsló használatára. A cél, hogy a felhasználót kézen fogva vezessük végig a beállításokon, mellyel jelentősen egyszerűbbé válik az eszköz telepítése. A Varázsló illusztrációkkal segíti a beállítást és ellenőrzi azokat a lépéseket, melyeket végre kell hajtanunk. (Pl. addig nem tudunk továbblépni, amíg nem kerül be a SIM kártya, vagy be nem írjuk az APN-t és fel nem csatlakozott. Ezeket mind megvizsgálja, és csak akkor enged tovább, ha minden feltétel teljesült.)


Bátran kijelenthetjük, hogy ezáltal azok számára is elérhetővé válik a Gate Control használata, akik még csak most ismerkednek az eszközzel, vagy mindössze néhányszor telepítették, esetleg a műszaki beállítások miatt tartottak a kipróbálásától. Ugyanakkor a gyakorlott felhasználók átugorhatják a Varázsló használatát és hagyományosan is beállíthatják az eszközt. (A beállítás során a későbbiekben bármikor van lehetőség a Varázsló igénybevételére.)

 

A modul előkészítése

A modul előkészítése

 

Kimenetek működésének beállítása

Kimenetek működésének beállítása

 


Mobileszközök

 

Mindemellett számos egyéb fejlesztés is került az új verzióba. Mostantól hatékonyabban, pontosabban és egyszerűbben kereshetünk felhasználókat. Továbbgondoltuk a modulok nyilvántartását és a távoli kapcsolat megkönnyítésén is sokat dolgoztunk. Moduljaink mobilhálózat segítségével távolról is adminisztrálhatók – éppúgy, mintha csak ott lennénk egy USB kábellel. A modulbeállítások és műveletek nagyon nagy része elérhető távoli kapcsolaton keresztül is. A végálláskapcsolót ezentúl nem csak a vezérlés felügyeletére használhatjuk, hanem beavatkozás nélküli üzemmódban (ekkor a vezérlés figyelmen kívül hagyja a kapcsoló állapotát) a mobilappban megjelenik a kapu állapota is – ehhez azonban szükséges egy végálláskapcsoló telepítése és a modul frissítése és konfigurálása is.

 

A modem állapotát és a modul rendszerüzeneteit egy felületen láthatjuk

A modem állapotát és a modul rendszerüzeneteit egy felületen láthatjuk


Újabb meglepetések 2023-ban

A jövő évet egy erős kezdéssel indítjuk, ugyanis rövidesen elérhetőek lesznek további fejlesztéseink is, melyekkel még nagyobbat lépünk előre. Nem szeretnénk lelőni a poént, de annyit elárulunk, hogy a hamarosan megjelenő változatban sokat finomodik a felhasználókezelés, illetve a mobilalkalmazás alkalmas lesz a regisztráció alapú felhasználókezelésre, ami felváltja az eddigi QR-kódos megoldást. A programozó szoftver felületének változására is készülni kell, továbbá (a legjobb hírt a végére tartogattuk) bővül a hálózati csatlakozások lehetősége is.


Reméljük a továbbfejlesztett változat legalább annyira népszerű lesz vásárlóink körében, mint a meglévőek! A termékről bővebb információ itt érhető el.