Technikai támogatás (hétköznapokon 8:00-17:00): +36 1 533 31 20

Hírek/Cikkek

A felhasználói fiók kezelése a Gate Control alkalmazásban

2024.03.11 10:05
A felhasználói fiók kezelése a Gate Control alkalmazásban

Új frissítés: A fiókkezelés bevezetése

A legújabb frissítés egyik fontos újítása, hogy a felhasználóknak 2024. április 2-től szükségük lesz egy account regisztrációra a Gate Control alkalmazás használatához.

Az okosotthon-eszközök terjedése jelentősen megkönnyíti mindennapjainkat. A Gate Control alkalmazás is ezt a célt szolgálja, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy kényelmesen és hatékonyan irányíthassák kapuikat. A könnyen kezelhető felület biztosítja, hogy mindenki számára egyszerű és gördülékeny legyen az eszközök kezelése.

 

Új frissítés: A fiókkezelés bevezetése

 

A legújabb frissítés egyik fontos újítása, hogy a felhasználóknak 2024. április 2-től szükségük lesz egy account regisztrációra a Gate Control alkalmazás használatához. Az induláskor egy figyelmeztető ablak tájékoztatja majd a felhasználókat erről a változásról, felhívva a figyelmet a regisztrációra. Fontos megjegyezni, hogy a frissítés megjelenése után egy rövid ideig még lehetőség lesz a regisztráció kihagyására, de ez csak átmeneti lesz.

 

Miért érdemes már most regisztrálni?

Bár a regisztráció kezdetben opcionális, számos előnye van annak, ha a felhasználók már most létrehozzák a saját Gate Control fiókjukat:

  • Eszközök migrációja: A regisztrációval és bejelentkezéssel a felhasználók eszközei automatikusan elmentésre kerülnek az accountjuk alá, így azok bármilyen készüléken elérhetővé válnak a felhasználó számára, függetlenül attól, hogy esetleg telefoncserén mennek keresztül.
  • Univerzális hozzáférés: A fiókba való belépéssel a felhasználók platformtól és készüléktől függetlenül elérhetik és irányíthatják a Gate Control eszközeiket.
  • Push értesítések: Az értesítések a fiókhoz lesznek kötve, így ha a felhasználó több eszközön is bejelentkezik, mindenhol megkapja a fontos push értesítéseket.
  • Biztonság: A felhasználói fiók lehetőséget biztosít a biztonságos kijelentkezésre, ezzel megóvva az eszközöket illetéktelen hozzáféréstől, például ha a telefon szervizbe kerül.

 

Egyszerű regisztráció: Google, Facebook és Apple

A Gate Control csapata tudja, hogy a felhasználói kényelem kulcsfontosságú, ezért támogatják a Google, Facebook és Apple fiókokkal való bejelentkezést. Ez azt jelenti, hogy a felhasználóknak nem szükséges új accountot létrehozniuk, hanem meglévő közösségi fiókjaikkal is gyorsan és egyszerűen hozzáférhetnek az alkalmazáshoz.

Amennyiben már használja a Gate Control PRO alkalmazást, akkor a regisztrációt követően az alkalmazás automatikusan hozzá társítja meglévő eszközeit a létrehozott fiókhoz.

Fontos! Ahhoz, hogy az automatikus társítás gond nélkül megtörténhessen a Gate Control PRO eszközeinek bekapcsolt és működő állapotban kell lenniük, továbbá az Ön mobiltelefonja is stabil interneteléréssel rendelkezzen, mivel kizárólag akkor megy végbe automatikusan a migráció. Ellenkező esetben az eszközt újra fel kell venni a fiókjába.

 

Jövőbeli tervek: Garanciahosszabbítás az alkalmazáson belül

Az idei év folyamán egy újabb jelentős funkció érkezik: a garanciahosszabbítás lehetősége az alkalmazásban. Hamarosan a felhasználók néhány kattintással könnyedén meghosszabbíthatják eszközeik garanciáját, biztosítva ezzel azok hosszú távú megbízhatóságát és biztonságát.

 

A Gate Control alkalmazás legújabb frissítése, a felhasználói fiókkezelés bevezetése, új lehetőségeket nyit meg a felhasználók számára, többek között a kényelmes eszközkezelést, a biztonságos hozzáférés megőrzését, és a hosszabb távú eszközgarancia kezelését.

Várjuk a felhasználók visszajelzéseit és továbbra is elkötelezett vagyunk amellett, hogy az okos kapuvezérlés területén a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk.