Technikai támogatás (hétköznapokon 8:00-17:00): +36 1 533 31 20

Ezt mondják Ügyfeleink az ecoLINE PRO termékeinkről

Pénz- és energia spórolás

A TELL ecoLINE PRO terméke rengeteg pénzt és energiát spórolt a cégünknek, amiért nem lehetünk eléggé hálásak! Nagyban megkönnyíti a dolgunkat, hogy az eszközöket távolról tudjuk elérni és programozni, valamint mindössze egyetlen felületen kezelhetjük az összes ecoLINE PRO-t. Az adatok praktikusan tárolhatók és szuper, hogy többé nem kell egyesével kimennünk az ügyfelekhez, hiszen távolról frissíthetők a firmware-ek. A zóna be- és kimenet többféleképpen variálható, ami által minden elképzelésünk megvalósítható. Nagyon elégedettek vagyunk mind a termékkel, mind az együttműködéssel.

Horeczki László, Patent Távfelügyelet Kft.

 

Stabil működés

Az ecoLINE PRO stabilan működik, könnyű hozzárendelni az ügyfélhez, a QR-kódos megoldás pedig nagyon praktikus. Egyszerű a programozása és hatalmas pozitívum, hogy magyar nyelvű a programozó szoftver! Az eszköz űrt tölt be a riasztórendszerekben: segítségével a vezérlés egyszerűen megoldható. Érdemes kiemelni a modulnyilvántartás funkciót is, mellyel könnyen átláthatóak az ügyfelek adatai. Nagy előnye a felhő kapcsolat, így távolról is bármikor gond nélkül elérhető.

Bagdi Gyula, Fegy Polgárőr és Tűzoltó Egyesület

 

22 éves együttműködés

A TELL megalakulásának első órájától kapcsolatban vagyok a céggel, ami úgy vélem, sokat elárul. Az ecoLINE PRO egy magas minőségű, riasztórendszerekhez készült univerzális kommunikátor. Hatalmas pozitívum, hogy van mobilalkalmazása és a felhasználók számára képes értesítéseket küldeni a különféle eseményekről. A cég kollégái nagyon segítőkészek és közvetlenek, így minden szempontból elégedettek vagyunk. 

Patonai Tamás, Tűzkontakt Kft. Patonai Security Kft.

Egyszerűen kezelhető és programozható eszköz

Amikor bemutatták cégünknek az Új ecoLINE PRO készüléket, azt gondoltuk, hogy ugyanolyan jó, mint az eddigiek. Amint elkezdtük használni, megtapasztaltuk, hogy mennyire egyszerű kezelni és programozni. Azt nem is kell kifejtenünk, hogy a megspórolt időt mennyi mindenre tudjuk fordítani.

Kincs Noémi,  Őrmester Vagyonvédelmi Nyrt.