Technikai támogatás (hétköznapokon 8:00-17:00): +36 1 533 31 20

Ezt mondják Ügyfeleink a Dualcom termékekről

Dualcom KIT praktikus, könnyen felszerelhető és tápegységgel ellátott fémdobozban kapható eszköz

Cégünk szinte mindig a Dualcom KIT-et vásárolja, ugyanis nagyon praktikus módon, egy könnyen felszerelhető és tápegységgel ellátott fémdobozban kapjuk meg a terméket, amelynek következtében nem kell bajlódni az átjelző szett összeállításával. A Dualcom átjelző jelzéseit ugyanazon vevőegység képes fogadni, mint az összes többi TELL átjelzőét, nem kell külön vevőegységet alkalmazni. A két GSM hálózat nagy biztonsággal működik egy ilyen kényes területen, mint a tűzesemények átjelzése. A 6db kontaktusbemenet és relékimenet általában elég egy rendszer átjelzéséhez, de amennyiben mégis kevésnek bizonyul, akkor nagyon jól alkalmazható az EXT24D bővítő modul. Mindemellett távolról és helyben is könnyedén konfigurálható.

Horeczki László, Security Patent

 

Megfelelő minősítés

Az eszköz kiválasztásánál elsődleges és legfontosabb szempont volt a termék megfelelő minősítése. Ügyfeleink visszajelzései alapján megfelelően működik, így szívesen használjuk. A TELL-lel régóta jó viszonyt ápolunk, ezért bátran merem ajánlani termékeiket partnereinknek.

Kiss Péter, VILLBAU Kft.

 

Megbízható, stabil kapcsolat, komplex megoldás tűzjelző berendezések távfelügyeleti kiszolgálására

A Dualcom KIT csomag előnyei közt fontos megemlíteni, hogy alaptartozék a TELL saját fejlesztésű tápegysége, valamint más gyártók megoldásaival ellentétben egy modulon belül használható a két SIM kártya, továbbá távolról is megfelelően konfigurálható. A fent említett pozitívumoknak köszönhetően a helyszínen történő modulcserék száma lényegesen lecsökkent. A termék jellemzően megbízható, stabil kapcsolatot és komplex megoldást kínál a tűzjelző berendezések távfelügyeleti kiszolgálására. Nyugodt szívvel tudom ajánlani mindenki számára.

Fodor Balázs, Villtek Security Kft.