Technikai támogatás (hétköznapokon 8:00-17:00): +36 1 533 31 20

Referenciák

IP-alapú átjelzőrendszer kiépítése a világ egyik vezető dohányipari vállalatának

TELL
2023.01.23 11:32
IP-alapú átjelzőrendszer kiépítése a világ egyik vezető dohányipari vállalatának

A British American Tobacco megbízásából egy olyan 99,9%-os rendelkezésre állású rendszert építettünk ki, mely IP-alapú átjelzést és magas adatbiztonságot garantál, valamint képes a különböző földrajzi helyeken lévő telephelyek és védendő objektumok együttes kezelésére.

Megrendelő: A British American Tobacco (BAT) a világ egyik vezető dohányipari vállalatcsoportja, mely több mint 110 éves működése óta töretlen népszerűségnek örvend.

 

Feladat: A BAT kiemelt figyelmet fordít a biztonságra, így kérésük az volt, hogy minden telephelyen történő riasztás és tűzjelzés egy központi felügyeleti rendszerbe fusson be. IP-alapú átjelzés megvalósítását kérték, valamint fő szempont volt a magas, nemzetközi adatbiztonsági követelményeknek való megfelelés. Megbízásunk tárgya egy magas rendelkezésre állású rendszer kiépítése volt, amely megfelel a fenti követelményeknek és képes a különböző földrajzi helyeken lévő telephelyek és védendő objektumok együttes felügyeletére.

 

Felhasznált eszközök: A partnerünk technikai igényeire tekintettel a TELL IP Bridge eszközt választottuk ki, amely IP-kapcsolaton továbbítja a riasztó- és a tűzjelző rendszer jelzéseit egy titkosított és dedikált kapcsolaton keresztül. A jelzések egy helyileg telepített felügyeleti rendszerbe érkeznek.

 

A TELL IP Bridge eszközök magas rendelkezésre állását a kettős adatkapcsolati útvonal támogatja. Az IP Bridge a vezeték nélküli mobilkommunikáció mellett a LAN-hálózaton történő kommunikációra is alkalmas. Az eszköz transzparens soros mód funkciója a telephelyeken felszerelt riasztóközpontok távprogramozására is lehetőséget biztosít. A helyszínen telepített kamerák képeit zóna megsértése esetén saját memóriájában tárolja és továbbítja a felügyeleti rendszer központjába telepített TMS alkalmazásba. Az IP Bridge használatával a diszpécserek az esemény információ mellett képi információt is kapnak egy objektum megsértésének körülményeiről, így egy adott szituáció megértése és értékelése, valamint az utólagos felelősségre vonás is egyszerűbbé válik.

 

Megoldás: A British American Tobacco megbízásából egy magas rendelkezésre állású rendszert építettünk ki, mely IP-alapú átjelzést és magas adatbiztonságot garantál, valamint képes a különböző földrajzi helyeken lévő telephelyek és védendő objektumok együttes kezelésére.

 

 

 

További érdekes tartalmakért, iratkozzon fel a TELL hírlevelére!

 

* kötelezően kitöltendőAdatvédelem: