Technikai támogatás (hétköznapokon 8:00-17:00): +36 1 533 31 20

Hírek/Cikkek

TELL – AJAX integráció

TELL
2022.10.10 15:51
TELL – AJAX integráció

Az AJAX termékek már elérhetőek a TELL kínálatában is.

A piaci igényekhez igazodva, a Hikvision AX PRO után felügyeleti rendszerünkbe integráltuk az AJAX riasztóját és megkezdtük az AJAX termékek forgalmazását.

Az AJAX riasztórendszer minden eseményét képesek vagyunk fogadni

A TELLMon távfelügyeleti vevő szerver képes közvetlenül fogadni az AJAX riasztóközpont által küldött eseményeket. Az események a már megszokott eseménykódokkal jelennek meg a TELLMon felületén és kerülnek elküldésre a TMS távfelügyeleti szoftverbe.

Célunk, hogy ügyfeleink olyan korszerű termékekhez és szolgáltatásokhoz jussanak hozzá, amelyek a legmagasabb színvonalon elégítik ki igényeiket. Ha a biztonság mellett fontos az esztétika is, válassza az Ajaxot!

 

Mit kínál az Ajax riasztórendszere?

  • Modern, elegáns kivitel
  • Egyszerűen telepíthető
  • Felhasználóbarát
  • Vezeték nélküli

Egyedi rendszer összeállításához több vezeték nélküli központ közül választhat elvárásainak megfelelően. A központhoz számos rendszerelem is csatlakoztatható.

Többek között lehetősége van érzékelők társítására, pl. mozgásérzékelő, mely jelez, ha a riasztó által védett területen mozgás történik. Bel- és kültéri kivitelben egyaránt megtalálható kínálatunkban, valamint ebből az érzékelő típusból kamerával ellátott verzió is kapható.

Az ablakok és ajtók, garázsajtók védelméről nyitásérzékelők gondoskodnak, melyek csatlakoztatására akár dőlés- és rezgésérzékelővel együtt is van lehetőség. A teljes körű biztonság érdekében üvegtörés érzékelő (magában, vagy mozgásérzékelővel együtt) is rendelkezésére áll, valamint folyadékérzékelő, füst- és hő sebességérzékelő, vagy füst-, hő sebesség- és CO érzékelő is.

 

Különböző, okos otthon funkciókat támogató kiegészítők közül is válogathat, pl. relé modul, beépíthető kapcsoló és okos dugaszolóaljzat. Akár előre összeállított szett vásárlására is van lehetőség: négy csomag közül garantáltan megtalálja az igényeinek megfelelő rendszert.

A szettek és a termékek fehér és fekete színben elérhetőek. A letisztult, modern design nemcsak a biztonságról gondoskodik, de ingatlanának dísze is lesz.

 

Az AJAX termékekhez is biztosítjuk a TELL védjegyévé vált magas szintű műszaki támogatást!

Egyedülálló ajánlatunk keretében a regisztrált telepítők, távfelügyeletek és forgalmazók számára extra kedvezményt biztosítunk.

 

KERESSE AZ AJAX TERMÉKEKET A TELL WEBSHOPJÁBAN!