Technikai támogatás (hétköznapokon 8:00-17:00): +36 1 533 31 20

Ezt mondják Ügyfeleink az Adapter2-ről

Sokoldalúan használható termék

Az Adapter 2 egy nagyon sokoldalúan használható termék, mely más eszközökhöz képest sokkal több funkcióval bír. Mobilalkalmazással is rendelkezik, így nagyban megkönnyíti a felhasználó dolgát. Megbízhatóan működik, mindenkinek csak ajánlani tudom. Ezen kívül a TELL által nyújtott technikai támogatás magas színvonalú és egyedülálló. Teljes mértékben elégedettek vagyunk!

Czirják Csaba, CIVIL Rendszertechnika és Távfelügyelet Kft.

 

Elkülöníthető a riasztóberendezés kommunikációja

Ami miatt más termékekkel szemben előnyben részesítjük az Adapter 2-t, az az, hogy elkülöníthető a riasztóberendezés kommunikációja a modem saját üzeneteitől, kommunikációjától, így menet közben is bele tudunk "nyúlni", elháríthatjuk az esetleges hibát anélkül, hogy az a működést akadályozná. Könnyedén átvihetők az adatok más szerverre is, az eszköz pedig egyszerűen kezelhető.

Füle Tibor, Raguza 97 Kft.

 

Minőségi termék ügyfélközpontú hozzáállással

Már több terméket is vásároltunk a TELL-től és kivétel nélkül mindegyikkel meg vagyunk elégedve. Az Adapter 2 sokoldalúan használható eszköz, amely minden igényünket kielégíti. Bátran ajánlom mindenkinek! A cég valóban az ügyfeleit helyezi az első helyre, amellett, hogy minőségi termékeket gyárt és fejleszt. 

Guvat Zoltán, Mikrolabor Kft.

 

Távoli elérés, egyszerű használat

Három évvel ezelőtt azért váltottunk más termékek használata után az Adapter 2-re, mert több problémát is tapasztaltunk, viszont ezeknek az Adapter 2 esetében nyoma sincs. A termék dobozolásával nagyon elégedettek vagyunk: azáltal, hogy műanyag, nincs zárlatveszély. Számunkra az egyik legnagyobb előnye, hogy távolról tudjuk menedzselni az eszközt és a szoftver egyszerűen használható. A technikai támogatás is magas színvonalú, nagyon segítőkészek. 

Póth Sándor, Zuglói Közbiztonsági non-profit Kft.