Technikai támogatás (hétköznapokon 8:00-17:00): +36 1 533 31 20

Hírek/Cikkek

A TELL Magyarország elit cégei között – AAA (tripla A) minősítésre tettünk szert

2022.12.19 13:36
A TELL Magyarország elit cégei között – AAA (tripla A) minősítésre tettünk szert

Hatalmas megtiszteltetés cégünk számára, hogy ismét elnyertük a Dun & Bradstreet tanúsítványát és AAA minősítéssel tüntették ki a TELL-t. AAA, AA vagy A minősítésre Magyarországon csupán a cégek 9,82 %-a jogosult, így igazán büszkék vagyunk rá, hogy az ország elit vállalatai közé tartozhatunk.

Milyen értékeket hordoz az AAA minősítés?

Magyarország pénzügyileg legstabilabb vállalkozásai Dun & Bradstreet Tanúsítvánnyal rendelkeznek és megfelelnek a nemzetközi minősítési rendszer által támasztott legszigorúbb feltételeknek. Az AAA minősítésre jogosult magyarországi vállalatokkal az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony, tehát ezekkel a cégekkel biztonságos az üzletkötés és a partnerek hosszú távon is számíthatnak rájuk. AAA minősítés birtokában lenni nemcsak dicsőség, hanem kiváló eszköz arra, hogy az adott cég szállítói, ügyfelei, valamint munkavállalói felé jelezze pénzügyi megbízhatóságát és megmutassa versenytársainak, hogy a magyar piacon stabil szereplő.

A minősítés több hivatalos forrásból származó adaton alapul, úgy mint az Igazságügyi Minisztérium adatai, cégbíróság bejegyzései, NAV és más hatóságok adatai és még számos egyéb információ.

 

A TELL filozófiája

Cégünk megalakulása óta nagy figyelmet fordít arra, hogy a piacon tisztességesen járjon el. Az üzleti kapcsolat legfontosabb eleme a bizalom, mely nélkülözhetetlen a hosszú távú és gyümölcsöző együttműködésekhez. Az, hogy független szakértők jóvoltából nem először nyerjük el a Dun & Bradstreet tanúsítványát, úgy véljük, tükrözi cégfilozófiánkat.

Idén nem ez az első megtisztelő elismerés a TELL számára, ugyanis a Bizalmi Kör Vezetői Klub ügyvezető tulajdonosunkat, Gáll Pétert Magyarország TOP 3 vezetője közé választotta a középvállalati kategóriában.

A jövőre nézve számos tervünk van még, melyek megvalósításához az alábbi díjak kétségkívül nagy kezdőlökést adtak!

Találkozunk 2023-ban!