Technikai támogatás (hétköznapokon 8:00-17:00): +36 1 533 31 20

Hírek/Cikkek

Új lehetőségek a Hikvision és a TELL integrációjával

2022.05.31 10:04
Új lehetőségek a Hikvision és a TELL integrációjával

Akárcsak a Hikvision, a TELL is abban hisz, hogy innováció által olyan korszerű termékeket és szolgáltatásokat lehet létrehozni, amelyek magas szinten elégítik ki a komplexitásra törekvő ügyfelek igényeit. 

Ennek érdekben nagy hangsúlyt fektetünk azokra a fejlesztésekre, amelyek heterogén rendszerekkel kialakított magasfokú integráltságot és professzionális megoldásokat biztosítanak a fokozódó elvárások kielégítéséhez. 

A piaci igényekhez igazodva, a TELL és a Hikvision egy közös fejlesztéssel a TELL távfelügyeleti rendszerébe integrálta az AX PRO riasztót. 
Ezért örömmel értesítjük partnereinket, hogy a TELL hivatalos disztribútorként megkezdte a Hikvision termék forgalmazását és azok terméktámogatását.

Milyen előnyöket kínál az integráció?

 

Új funkciók

Mostantól számos funkció válik elérhetővé. A TMS szoftverben riasztáskor megjelennek a Hikvision kameráinak képei, ezáltal a diszpécser azonnal látja, mi történik a helyszínen. Lehetőség nyílik a videó-távfelügyelet megvalósítására, így az emberi erőforrás alkalmazása csökkenthető, mely energiát és pénzt takarít meg.

Teljes körű szolgáltatás

Integrált, magas funkcionalitású távfelügyeleti rendszer létrehozásának lehetősége. A Hikvision és a TELL együttműködése eddig példátlan szolgáltatási komplexitást kínál. 

Műszaki támogatás

Az országban egyedülálló módon fejlesztői szintű műszaki támogatást biztosítunk a TELL és Hikvision integrált megoldásaira. 

Kereskedelmi kiszolgálás

Ügyfeleinket készletről és versenyképes áron szolgáljuk mind a TELL termékek, mind a Hikvision riasztórendszerek vonatkozásában.  

 

Amennyiben egyedi igényei vannak, keressen minket, és mi megtaláljuk a megoldást! Számunkra az Ügyfél az első! 

Kérdés esetén kérjük vegye fel a kapcsolatot Nagy Zsolt értékesítési vezetővel a 30/605-3354-es telefonszámon vagy a [email protected] e-mail címen.

 

Vásárolja meg egyenesen a TELL-től a Hikvision AX PRO vezetéknélküli termékcsaládot ⇒ TOVÁBB