Technikai támogatás (hétköznapokon 8:00-17:00): +36 1 533 31 20

Szoftverfrissítések

Megjelent az IP Bridge 2.6.1 firmware verziója

2022.04.26 08:50
Megjelent az IP Bridge 2.6.1 firmware verziója

A frissítés az alábbi javításokat és új funkciókat tartalmazza:

Javítás:

  • Megjegyzi a bemenetek, szabotázs, akkumulátor hiba állapotokat és újraindulásnál ezek alapján nem generál hibás eseményeket

Új funkciók:

  • Megjegyezhető a kimenetek állapota és lehetséges az azokra való visszaállás újrainduláskor. Minden kimenetnél külön beállítható.
  • Távfelügyeleti csoport adható meg az idő szinkronizáláshoz. Alapértelmezetten a legelső kerül használatba, a szinkronizálás pedig naponta egyszer történik, vagy pedig akkor, amikor elindul a szolgáltatás/eszköz.
  • Megadható a távfelügyeleti szerver időzónája. Erre azért lett szükség, mert az egyes távfelügyeletek nem UTC-t használnak, hanem a saját lokális idejüket. Alapértelmezetten az IP Bridge időzónája van használatban, ám ez szerverenként felülírható (csak TEX és TELLMON esetében; SIA-nál nincs rá lehetőség).
  • A webes felületen feltölthetők a frissítési fájlok (zip). Fontos, hogy kernel verziót nem tudunk ellenőrizni, így a frissítést körültekintően kell alkalmazni és mindig a megfelelő frissítést a megfelelő termékre szükséges feltölteni. (Az 1.0.0 PCB verzióra nem szabad feltölteni a normál 3.x hardware-hez készült frissítő IMAGE-t!) A rendszer csak újabb verziót enged feltölteni. Nem megfelelő vagy régi firmware-re hibát ír ki a feltöltés után, ellenkező esetben a feltöltés után automatikusan elvégzi a frissítést.
  • TELL Control Center account kezelés támogatás - APPID csere lehetőség.